Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Čarobna glazba Walta Disneya

Glazba, kao uostalom i Disneyevi filmovi, govore univerzalnim jezikom kojeg razumiju svi.

Kralj Lavova, Mala sirena,  Pocahontas, Mulan, Pirati s Kariba, Ljepotica i zvijer, Aladin, Snježno kraljevstvo…samo su neki od bezvremenskih i svevremenskih  filmova uz koje su odrastale i još uvijek odrastaju generacije klinaca diljem svijeta.

Zagrebačka filharmonija u svom OFF ciklusu predstavlja senzacionalni projekt još neviđen na ovim prostorima: pod ravnanjem šefa dirigenta Davida Danzmayra, uz fantastičnu video projekciju, Zagrebačka filharmonija glazbom će Vas provesti kroz sve najpopularnije Disneyeve uspješnice.

Bilo da ste onaj/a koji je svoj prvi veliki posjet kinu „odradio“ kad je u hrvatska kina (konačno) došao Kralj lavova; ili ste generacija Aladina te dan danas, s vremena na vrijeme, poželite dobrog duha iz svjetiljke da spasi stvar; bilo da ste pravi „gusar“ u duši ili možda samo ne možete odoliti Johnnyju Deppu u gusarskom odijelu;  ili sa svojim klincima i klincezama pratite zbivanja u Snježnom kraljevstvu i princeza Elsa je sveprisutna u svim oblicima u dječjoj sobi, ostaje činjenica  da smo gotovo svi u nekom periodu života  uživali u genijalnim animacijama iz Disneyeve „kuhinje“ animiranog filma koje kao da se prenose s koljena na koljeno. U njima uživamo i danas jer Disneyeva genijalnost  htjeli ne-htjeli, budi malog Petar Pana u nama ili pak kroz našu djecu, nećake i unuke.

Stoga u petak, 10.3. s početkom u 19:30 sati u dvorani Lisinski uskočite na vremensku crtu Disneyeve genijalnosti i glazbene izvrsnosti Zagrebačke filharmonije koja za vas izvodi Čarobnu glazbu Walta Disneya.

Ulaznice po cijeni od 100 i 150 kuna možete kupiti online putem  www.ulaznice.hr ili  www.zgf.hr te na blagajni Zagrebačke filharmonije.

Glazba, kao uostalom i Disneyevi filmovi, govore univerzalnim jezikom kojeg razumiju svi. Glazba praćena projekcijom napravit će koncert vizualno i glazbeno zanimljivim te zaokupiti  pažnju svih uzrasta.

Više

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Zanimljivosti

Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu.

Zanimljivosti

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.