Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Čarolija ljubavi u Avenue Mallu

Popusti za zaljubljene, ruže i nagradno putovanje u Pariz.

Unatoč niskim temperaturama i ekstremnim vremenskim uvjetima, Avenue Mall Zagreb i Osijek svoje će posjetitelje zagrijati povodom nadolazećeg Valentinova. Uz popuste za zaljubljene, besplatne ruže, ljubavne karikature i fotografije, Avenue Mall Osijek najsretniji ljubavni par vodi na nezaboravno putovanje u najromantičniji grad na svijetu – Pariz.

Nakon šetnje snježnim ulicama, svratite na šalicu toplog čaja te se dodatno utoplite uz popuste, kreativne radionice i romantični zabavni program koji vas ove godine očekuje u Zagrebu i Osijeku. 13. i 14. veljače, Avenue Mall Zagreb zaljubljenima, kao i onima koji se tako osjećaju, poklanja simbol ljubavi – crvene ruže.Također, posjetitelji će imati priliku stati i pred objektiv profesionalnog fotografa koji će samo za ovu prigodu ovjekovječiti njihovu ljubav. Svratite i prošećite najvećim crvenim tepihom koji i ove godine zagrebački centar čini posebnim i romantičnim.

Avenue Mall Osijek je za svoje posjetitelje pripremio najromantičniju nagradnu igru. Požurite, iznenadite najdražu osobu prigodnim poklonom te se uključite u nagradnu igru koja počinje 9. i traje do 14. veljače, kada će se saznati tko će otputovati u prijestolnicu ljubavi. Sve što je potrebno je ispuniti kupon nakon kupovine, potvrditi ga na infopultu Centra te ubaciti u nagradnu kutiju. Tko zna, možda se baš vama osmjehnu romantične zvjezdice iznad Eiffelova tornja.Uz zanimljivu nagradnu igru, osječki je centar za sve klince i klinceze pripremio i razne kreativne radionice te zabavni program. Osječani će, kao i Zagrepčani, moći uživati u besplatnim ružama te ljubavnim karikaturama koje će zaljubljene parove podsjećati na ovogodišnji najromantičniji dan u godini. Budite i vi dio velike romantične avanture u Avenue Mallu, uživajte u popustima i pogodnostima za zaljubljene, razveselite sebe i svoju ljubav te doživite romantične trenutke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Advertisement