Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Čarolija se rađa na vjenčanjima

Mina Petra s kolekcijom 'Rapsodija u bijelom' dolazi iz Tokija.

Odbrojavaju se sati do početka velikog događaja za organizatore vjenčanja i sve koji se spremaju uploviti u bračne vode.

Dani vjenčanja 2010. započinju u petak u 15 sati u paviljonu broj 8 na Zagrebačkom velesajmu gdje će otvoriti  vrata znatiželjnim pogledima i predstaviti najnovije raskošne vjenčanice, dekoracije, modne revije, kao i mnoštvo “sitnica” koje će se pamtiti još dugo, možda cijeloga života.

U tri dana, od 1. do 3. listopada, na Danima vjenčanja održat će se i mnoštvo popratnih programa – modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređen štand, prezentacije prvog plesa, priredba Budi mladenka, kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade – vjenčanicu, prstenje i romantični vikend.

Poznati na modnoj reviji

Cijena ulaznice na Dane vjenčanja simbolična je – 10 kuna, a pola iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se Kliničkoj bolnici “Sestre milosrdnice”, Klinici za dječje bolesti Zagreb te Klinici za dječju kirurgiju, svima nam poznatoj “Klaićevoj”. U humanitarne će svrhe i prihod od svečane humanitarne modne revije koja će se održati u petak u 20.30 sati.

Na reviji će nastupiti Marija Husar, a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će se prošetati i Iva Šulentić, Antonija Šola, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Ivana Paris, Hana Tabaković, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec, Danijel Bilić i mnoge druge osobe iz javnog života Hrvatske koje su prepoznale humani cilj organizatora – pomoć dječjoj kirurgiji. Voditelji će biti Vlatka Pokos i Dalibor Petko.

Kao gost svečane humanitarne modne revije, ravno iz Tokija, na modnu pistu Dana vjenčanja dolazi priznata hrvatska etnokreatorica Mina Petra s kolekcijom „Rapsodija u bijelom“.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Ovo je samo jedan dio od onoga što vas očekuje na samim Danima vjenčanja, a ostatak priče prepuštamo vama da otkrijete sami!

Događanja

"Wedding Weekend by Garden Mall", osim zabavnog ima i humanitarni karakter, s ciljem pomaganja Udruge “fra Mladen Hrkać“

Predstavljamo

Kozmetika koja sadrži više od 98% prirodnih sastojaka

Odnosi

Kako zadržati konce u rukama

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.