Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Carreras, Backstreet Boysi, sport i predstave!

Zanimljiv program Arene Zagreb za predstojeću sezonu. Pronađite nešto za sebe.

Sezona 2009/2010 u Areni Zagreb bit će bogata sportskim, kulturnim i glazbenim događanjima. Između ostalog, održat će se koncert Backstreet Boysa, Jose Carrerasa, te Depeche Moda na Valentinovo.

Direktor Lupe Promotion Vladimir Ivanković izjavio je da će se u četvrtom mjesecu 2010. u Areni održati predstava "Šetnja s dinosaurima". Smatra kako je je Arena funkcionalna jer omogućava održavanje koncerata koji će pozornicu imati u bilo kojem djelu dvorane. Točni datumi svih događanja u Areni mogu se pronaći na web stranici www.zagrebarena.hr

Atraktivna dvorana sa ruba grada podijelila je mišljenja građana. Jedni je oduševljeno pozdravljaju, uz argument da hrvatska metropola zaslužuje takvo zdanje. Drugi sumnjičavo traže ekonomsku računicu isplativosti Arene, koja u vrijeme recesije i gubitaka radnih mjesta postaje posebno aktualna.

Motokros i mjuzikli!


Ipak Arena je do sada ugostila velika imena poput Beyonce kojoj je Zagreb bio početak turneje. Svoju multifunkcionalnost Arena je pokazala u svibnju kada je u njoj nastupio veliki Valerij Georgijev i Londonski simfonijski orkestar.

Osim što je ugostila velika imena brojke za budućnost su još bolje. Tako će zagrepčani i ostali željni dobre zabave i edukativnog programa moći uživati u Izraelskoj filharmoniji, predstavi Mamma Mia , The Abba Show i mnogim drugima. Hrvatski pjevači ponovo će naći mjesto pod Areninim nebom tako da nakon veličanstvenih koncerata Tonija Cetinskog očekuje se Oliver Dragojević i Miroslav Škoro. Bit će tu naravno i sporta, neizostavni rukomet, a i zanimljivi motokros.

U svakom slučaju ponešto za svakoga na vratima Zagreba!


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već...

Drama Queen

Okrenem se i odjednom se ponedjeljak pretvorio u četvrtak. Udahnem i već je subota.

Celebrity

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje 'The Magic Tour', sinoć se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvijezdi - Severini.

Događanja

Mišo Kovač apsolutna je institucija hrvatske estrade.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.