Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Carreras u Zagrebu!

Slavni tenor Jose Carreras uoči sutrašnjeg koncerta u Areni.


Jose Carreras na konferenciji za novinare izrazio je danas zadovoljstvo što već drugi puta pjeva u Zagrebu. Nastupit će na sutrašnjem humanitarnom božićnom koncertu kojim završava akcija "korak u život" za stipendiranje štićenika dječjih domova i djece iz udomiteljskih obitelji.

– Ne bih htio biti sentimentalan, ali mislim da će sutrašnji koncert biti emotivan za publiku i izvođače. To je najbolji način i da se s puno ljubavi, poštovanja i prijateljstva prisjetimo Điđija Šuteja,- rekao je Carreras, dugogodišnji prijatelj nedavno preminulog velikana hrvatske i svjetske glazbene scene..

Uz Carrerasa nastupiti će sopranistica Celine Byrne, Toni Cetinski i drugi domaći glazbenici. Koncert se održava u zagrebačkoj Areni, a snimku će emitirati Hrvatska televizija.

Prisjećajući se maestra Vjekoslava Šuteja Jose Carreras ga je opisao kao osobu s odličnim smislom za humor:

– Bio je veliki profesionalac, ali s određenom ležernošću, osobito za vrijeme pripreme koncerata. Radeći skupa dobro smo se zabavljali.

Uvijek spreman pomoći

Slavni tenor podržava sve akcije koje idu u korist mladim ljudima i njihovom obrazovanju pa se odazvao i pozivu Tonija Cetinskog.

– On je jedan od rijetkih ljudi koji puno daje kroz cijelu godinu. To je nešto neprocjenjivo,- rekao je Toni Cetinski ne skrivajući oduševljenje zbog sutrašnje koncerta u Areni. A kako i ne bi kad, kako sam kaže, upravo od kolega poput Carrerasa može i sam puno naučiti.

O nastupu u AreniO kolegi i prijatelju Vjekoslavu Šuteju


www.infopunkt.tv

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovoga puta, sa sobom dovodi čak 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. 

Gastronomija

Zagreb Burger Festival se sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Zanimljivosti

Ovu posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.