Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Carreras u Zagrebu!

Slavni tenor Jose Carreras uoči sutrašnjeg koncerta u Areni.


Jose Carreras na konferenciji za novinare izrazio je danas zadovoljstvo što već drugi puta pjeva u Zagrebu. Nastupit će na sutrašnjem humanitarnom božićnom koncertu kojim završava akcija "korak u život" za stipendiranje štićenika dječjih domova i djece iz udomiteljskih obitelji.

– Ne bih htio biti sentimentalan, ali mislim da će sutrašnji koncert biti emotivan za publiku i izvođače. To je najbolji način i da se s puno ljubavi, poštovanja i prijateljstva prisjetimo Điđija Šuteja,- rekao je Carreras, dugogodišnji prijatelj nedavno preminulog velikana hrvatske i svjetske glazbene scene..

Uz Carrerasa nastupiti će sopranistica Celine Byrne, Toni Cetinski i drugi domaći glazbenici. Koncert se održava u zagrebačkoj Areni, a snimku će emitirati Hrvatska televizija.

Prisjećajući se maestra Vjekoslava Šuteja Jose Carreras ga je opisao kao osobu s odličnim smislom za humor:

– Bio je veliki profesionalac, ali s određenom ležernošću, osobito za vrijeme pripreme koncerata. Radeći skupa dobro smo se zabavljali.

Uvijek spreman pomoći

Slavni tenor podržava sve akcije koje idu u korist mladim ljudima i njihovom obrazovanju pa se odazvao i pozivu Tonija Cetinskog.

– On je jedan od rijetkih ljudi koji puno daje kroz cijelu godinu. To je nešto neprocjenjivo,- rekao je Toni Cetinski ne skrivajući oduševljenje zbog sutrašnje koncerta u Areni. A kako i ne bi kad, kako sam kaže, upravo od kolega poput Carrerasa može i sam puno naučiti.

O nastupu u AreniO kolegi i prijatelju Vjekoslavu Šuteju


www.infopunkt.tv

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Biste li kupili ulaznicu za tajanstveni koncert kojemu znate datum i vrijeme, no ne znate tko nastupa i gdje?

Zanimljivosti

Uz Mateu Leko na koncertu će nastupiti i violinistica Maya Levy koja u Zagreb stiže iz Pariza, a nedavno je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom...

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Zanimljivosti

Smješten uz Jarunsko jezero, Chic Bar&More zrači toplinom i ugodom i neizbježno privlači prolaznike na Jarunu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.