Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Carreras u Zagrebu!

Slavni tenor Jose Carreras uoči sutrašnjeg koncerta u Areni.


Jose Carreras na konferenciji za novinare izrazio je danas zadovoljstvo što već drugi puta pjeva u Zagrebu. Nastupit će na sutrašnjem humanitarnom božićnom koncertu kojim završava akcija "korak u život" za stipendiranje štićenika dječjih domova i djece iz udomiteljskih obitelji.

– Ne bih htio biti sentimentalan, ali mislim da će sutrašnji koncert biti emotivan za publiku i izvođače. To je najbolji način i da se s puno ljubavi, poštovanja i prijateljstva prisjetimo Điđija Šuteja,- rekao je Carreras, dugogodišnji prijatelj nedavno preminulog velikana hrvatske i svjetske glazbene scene..

Uz Carrerasa nastupiti će sopranistica Celine Byrne, Toni Cetinski i drugi domaći glazbenici. Koncert se održava u zagrebačkoj Areni, a snimku će emitirati Hrvatska televizija.

Prisjećajući se maestra Vjekoslava Šuteja Jose Carreras ga je opisao kao osobu s odličnim smislom za humor:

– Bio je veliki profesionalac, ali s određenom ležernošću, osobito za vrijeme pripreme koncerata. Radeći skupa dobro smo se zabavljali.

Uvijek spreman pomoći

Slavni tenor podržava sve akcije koje idu u korist mladim ljudima i njihovom obrazovanju pa se odazvao i pozivu Tonija Cetinskog.

– On je jedan od rijetkih ljudi koji puno daje kroz cijelu godinu. To je nešto neprocjenjivo,- rekao je Toni Cetinski ne skrivajući oduševljenje zbog sutrašnje koncerta u Areni. A kako i ne bi kad, kako sam kaže, upravo od kolega poput Carrerasa može i sam puno naučiti.

O nastupu u AreniO kolegi i prijatelju Vjekoslavu Šuteju


www.infopunkt.tv

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

U suradnji sa SelectBox poklon paketima letjeli smo iznad metropole. Novi partner osim Zagreba pruža letove diljem Lijepe naše, tako da požuri i pokloni...

Dizajn

Susret s umjetnošću u skrivenim ulicama, zaboravljenim prolazima, krošnjama zagrebačkih parkova i zakutcima Gornjeg grada „Okolo“ ove godine zakazuje po šesti puta.

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

S obzirom da je kavana Kavkaz od samih početaka partner kulturnih događanja, ovo je bila prilika za najaviti dva festivala koja Kavkaz podupire.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.