Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Carrot Dating – spoj u zamjenu za dar

Ljubav se ne može kupiti novcem, ili?

Razvoj tehnologije uvelike nam je olakšao život učinivši stvari daleko dostupnijima. Tako više niti ljubav nije teško ostvariti, a prema najnovijim saznanjima, ako imate dovoljno novca, cijeli proces pronalaska bolje polovice je lakši. Tako je Brandon Wade nedavno tržištu aplikacija ponudio takozvani Carrot Dating putem kojeg muškarci nude djevojkama poklone u zamjenu za spoj.

‘Give a dog a bone and it will obey’, parola je pod kojom se spomenuta aplikacija pojavljuje u medijima i zbog koje se digla velika prašina, a mnogi su spomenutu aplikaciju prepoznali kao poticanje prostitucije i leglo nemorala. Naime, u video spotu autor aplikacije Brandon Wade podmićuje niz djevojaka s mrkvama ne bi li pridobio njihovu pažnju.

mrkav tekst.jpgIako se na prvi pogled radi o bezazlenom tehnološkom izumu, za neke on predstavlja ozbiljno narušavanje moralnih vrijednosti i šalje jasnu poruku da se ljubav može kupiti novcem. Neki bi rekli da se druženje u zamjenu za dar ili novac ne naziva veza niti spoj, već sasvim drukčije, ali autor aplikacije Brandon Wade tvrdi drugačije.

‘Kad sam bio mlađi, shvatio sam da šmokljanski osmijeh i dobra osobnost nisu dovoljni da privuku lijepe žene. Odbijanje nije bilo samo sramotno, bilo je i bolno. I onda sam shvatio da žene vole darove, kao psi poslastice. I baš kao što neprijateljski nastrojen pas ne bi odbio ukusnu poslasticu, svaka žena može biti podmićena da pristane na prvi spoj’, kazao je autor aplikacije Brandon Wade.

Mnogi smatraju da protivnici ove aplikacije previše pojednostavljuju međuljudske odnose koji se ne mogu svesti na tako jednostavne parametre. Tako se žene ovdje ne nalaze u položaju žrtve, već u rukama imaju svu moć. Na kraju krajeva, one su te koje odlučuju hoće li prihvatiti ponudu ili ne.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Kako pronaći savršeno iznenađenje za drage muškarce u vašem životu i odabrati idealan poklon za tatu, muža, dečka, brata, prijatelja?

Zanimljivosti

U vrijeme blagdana sve nas muči ista misao – što kupiti najdražima za Božić, posebice onim najmanjima?

Zanimljivosti

Upoznajte malu, poduzetničku obitelj Terrabotanika koja se bavi izradom dugotrajnih biljnih terarija.

Moj dom

Kako bi pokazali poslovnim partnerima i zaposlenicima da vam je stalo do njih i njihova zdravlja, da brinete o kvaliteti njihova života i boljoj...

Advertisement