Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Celulit nestaje za mjesec dana

Nove revolucionarne tajice za zavidnu liniju!

Celulitu je odzvonilo jer stižu tajice Scala Bio – Fir, koje će vam vratiti savršenu figuru i osmijeh na lice. Izumitelji tvrde da su rezultati vidljivi za mjesec dana.

Tajice rade na principu zagrijavanja i povećavanja metabolizma stanica kože kako bi se otopio nepoželjni celulit. U tkanini sadržavaju kristale koji se u dodiru s tijelom zagrijavaju. Taj proces pojačava krvotok i pretvara naslage masnoće u tekućinu koja se transportira u jetru i bubrege, a zatim se izlučuje. To je ključna stvar, vele ljudi koji su radili na tom proizvodu.

Preporuča se nošenje 30 dana po šest sati dnevno, a rezultat koji postignete traje i do godinu dana. To vam je sigurno jedno ljeto u kupaćem kostimu gdje ćete na plaži mamiti uzdahe muškaraca i osjećati zavidne ženske poglede na vašem savršenom tijelu.

Nabavite ih po cijeni od 40 kuna

Još početkom ljeta, predstavljene su i gaćice za nošenje ispod odjeće Scala Bio-Fir, naizgled nimalo zavodljive. Tajice su pak pun pogodak u svakom pogledu, jer spajaju ugodno oku s korisnim tijelu.

Istraživanja su pokazala da se kod četiri od pet ispitanih žena celulit smanjio na ključnim mjestima poput nogu, trbuha i stražnjice.

U nadi da nećemo biti ta peta žena tajice trebalo bi isprobati. Ne iziskuju mnogo muke i truda, jedino što trebate jest navući ih i čekati. Mogu se nabaviti preko interneta. Rezultat je savršena linija, uvjeravaju nas.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Savjeti stručnjaka

Termalna voda najveći je saveznik ljepote, blagotvorno djeluje na zdravlje, opušta, smiruje i oslobađa hormone sreće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.