Celulitu je odzvonilo

Celulit imaju gotove sve žene, pa čak i one za koje ste uvjereni da nema šanse da imaju, poput manekenki.

Celulit eliminator

Ovaj tjedan u Velikoj Britaniji kreće prodaja „čudotvorne“ anticelulitne kreme „Adonia LegTone“ koja vam, navodno, u samo devet minuta otklanja približno polovicu naslaga celulita, piše britanski Daily Mail.

Serum je umotvorina kompanije Green Island Labs koji tvrde kako ovaj serum utječe na stanice i nakon nanošenja zaista dolazi do promjene teksture kože.

Tvrde kako se krema nakon izlaska na američko tržište rasprodala u roku tjedan dana, te  da je unaprijed naručeno već 100 tisuća komada.

Dobitna je kombinacija biljnih ulja

Predstavnici Green Island Labs su izjavili kako je proizvod napravljeno od kombinacije ulja 23 različitih biljaka kao primjerice đumbira, ružmarina i limunove kore.

– Čim krenete razmišljati medicinski o tome, bit će vam odmah jasno da to nije moguće. Moje dugogodišnje iskustvo mi je pokazalo kako za neke stvari treba i do devet mjeseci. Zato iskreno ne vjerujem u tvrdnju da se takav efekt može postići u samo devet minuta, izjavila je za She.hr Renata Šmida vlasnica kozmetičkog salona „Dora“ u Medulićevoj ulici.

Inače, žene imaju čak 30 posto više masnog tkiva nego muškarci i zato su podložnije razvoju celulita.

Na bedrima, trbuhu, rukama i ostalim tipičnim kritičnim ženskim mjestima nalazi se posebna vrsta masnih stanica koje nakupljaju masti, te se nikakvom dijetom, vježbom ili nečim sličnim ne može na njih utjecati.

Cijena jedne bočice kreme Adonia LegTone na britanskom će se tržištu kretati oko 560 kuna.