Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Centar estetske kirurgije i medicine

Novost u ponudi Poliklinike Arithera Comfort.

Neiscrpne su mudrosti Charlesa Baudelaira, a njegova izreka Zlato može mnogo, ali ljepota još više personificira novost u ponudi specijalističkih zdravstvenih djelatnosti Poliklinike Arithera Comfort. Zlatne ruke vrhunskih specijalista plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije i estetske medicine podarit će vam ljepotu o kakvoj ste sanjali, otvoriti vrata neizmjernih mogućnosti osnaženih samopouzdanjem i novom pokretačkom energijom koju nadahnjuje ljepota.

Osluškujući potrebe i zahtjeve svojih klijenata, Poliklinika Arithera Comfort osnovala je Centar estetske kirurgije i estetske medicine predvođen licenciranim specijalistom kirurgije i subspecijalistom plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije dr. Zoranom Veirom. Moderna i visoko funkcionalna kirurška sala opremljena suvremenom medicinskom tehnologijom jedinstvena je u okružju privatne polikliničke prakse i kao takva doprinosi postizanju vrhunskih rezultata u estetskoj kirurgiji.Estetskom kirurgijom i estetskom medicinom korigiraju se stanja na koži i tijelu stečena rođenjem i promjenama tijekom života. Odmah nakon prvog pregleda liječnik specijalist savjetuje pacijenta o tipu zahvata koji je prilagođen specifičnostima, željama, dijagnozi i ostalim okolnostima.Od zahvata iz područja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije ističu se estetske korekcije grudi – povećavanje grudi (augmentacija) te smanjivanje grudi i podizanje grudi (mastopeksija), zahvati na nosu (rinoplastika), zahvati na očnim kapcima (blefaroplastika), zatezanje lica (lifting lica), zahvati na ušima (otoplastika), zahvati na bradi (mentoplastika), liposukcija gluteusa i bokova, zahvati na abdomenu (abdominoplastika), lifting nogu te estetske i funkcionalne korekcije intimnih dijelova tijela.Specijalizacije onkološke i rekonstrukcijske kirurgije dojke i kirurgija šake svrstavaju Polikliniku Arithera Comfort u sam vrh hrvatske plastične kirurgije. Uspješnim operativnim zahvatima, pacijentima se omogućava vraćanje osjećaja cjelovitosti kao i funkcionalne upotrebljivosti vitalnih dijelova tijela.

Minimalno invazivni postupci u estetskoj kirurgiji i medicini omogućavaju uklanjanje kožnih promjena, korekcije ožiljaka, liječenje melanoma, pomlađivanje kože i smanjenje bora tretmanima botoksom, filerima, vlastitim masnim tkivom (lipofiling) ili matičnim stanicama (PRP metoda).

Koju god specijalizaciju odabrali, u Poliklinici Arithera Comfort dobit ćete cjelovitu uslugu od dijagnoze, liječenja i operativnih zahvata do postoperativne brige i tretmana za brži oporavak. Poklonite si ljepotu i zdravlje u najmodernije uređenom Centru estetske kirurgije i estetske medicine u Poliklinici Arithera Comfort u Petrovoj ulici u Zagrebu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Postoje neke bitke koje se ne mogu dobiti. Postoje neki pozivi koje nikako ne možete odbiti.

Budi fit

Naučite kako zaustaviti godine.

Savjeti i preporuke

My Skin by dr. Kaliterna White skin 1, nova je krema za njegu, regeneraciju i pomlađivanje svih tipova kože.

Drama Queen

Nastojite li uvijek biti u trendu? Mladi, lijepi, nasmijani i moderni?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.