Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

City Life

Cesar Millan dolazi i riješit će sve vaše probleme

Vaš pas grize i ne prestaje lajati? Onda je ovo show za vas!

Njegove poučne i zanimljive TV serije očekivali smo s nestrpljenjem i gledali ih s užitkom, potajno priželjkujući da nam pokuca na vrata i riješi probleme s našim četveronožnim ljubimcem, a sada ćemo imati priliku gledati ga uživo! Cesar Millan, najpoznatiji stručnjak za pse na svijetu, koji je svojom filozofijom i tehnikama pomogao milijunima vlasnika pasa, svoje će umijeće predstaviti hrvatskoj publici kroz predstavu “Vođa čopora uživo”, 01. listopada u zagrebačkoj Areni.

Poznat po svojoj hit seriji “Cesar Millan – Šaptač psima” te novom serijom “Cesar To The Rescue”, Millan ima vodeći autoritet u području pseće rehabilitacije. Za vrijeme ove zabavno-edukativne predstave, Millan će s publikom podijeliti svoju filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi. Ljubitelje pasa inspirirat će otkrivanjem formule za sretnije i zdravije odnose između ljudi i njihovih najboljih prijatelja. Neki od najboljih trenutaka u Cesarovim live predstavama nastaju prilikom demonstracija njegovih tehnika.

Zanimljivo je da će za svoju predstavu odabrati pse iz Hrvatske, pa će sukladno tome biti održana audicija, što je jedinstvena prilika za vlasnike pasa da riješe probleme koje imaju sa psima te uključe svoje ljubimce u najpopularniji show takve vrste. Za svoju predstavu Cesar i njegov tim birat će pse s uobičajenim problemima, štence, “tinejdžerske” pse koji se pretjerano uzbuđuju, pse opsjednute igračkama, određenom igrom i slično, hiperaktivne pse, spašene pse sa inspirativnim pričama, pa čak i skupine pasa.

Za vrijeme showa, Millan će prezentirati svoje vrijedne lekcije te uživo demonstrirati sljedeće:

  • kako prepoznati i razumjeti govor tijela vašeg psa kako biste na vrijeme spriječili ili riješili problem u ponašanju
  • kakva je uloga nagona u oblikovanju psećeg, ali i ljudskog ponašanja
  • kako identificirati ono što aktivira nedolično ponašanje te kako “preodgojiti” psa.

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku, za sve posjetitelje koji ne razumiju jezik bit će omogućen simultani prijevod. U dvorani će se nalaziti samo psi koji sudjeluju u predstavi. Posjetiteljima nije dozvoljen dolazak s vlasititim psima.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra, Eventima te na www.eventim.hr, a cijene se kreću od 196 kuna na više.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Kućni ljubimci

Razmišljate o psu koji će se dobro slagati s vašom djecom? Za vas donosimo koji su to idealni psi za djecu i obitelj...

Duh i tijelo

Maženje ljubimca se može smatrati važnom terapeutskom opcijom za pacijente bilo koje dobi, a koji prolaze kroz mentalne i psihičke poteškoće

Kućni ljubimci

Možda nam nećete vjerovati, ali zaista postoje psi koji svoje dane vole provoditi na kauču i koje ćete morati tjerati u šetnju. Zvuči li...

Kućni ljubimci

Ljubitelji i vlasnici pasa pri planiranju ljetnog godišnjeg odmora zasigurno se susreću s nizom izazova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.