Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Četverogodišnja dizajnerica oduševila Vogue

Mayhem od papira reproducira haljine slavnih dizajnera

Sve je počelo s plastičnim stolnjakom i remenom, a sada četverogodišnja Mayhem dizajnira, ali i reproducira haljine koje su osvajale crvene tepihe. Mala dizajnerica proslavila se na Instagramu svoje majke Angie (@2sisters_angie) gdje fotografije njezinih haljina, većinom od papira, prati više od 388 tisuća obožavatelja.

Među njima nalazi se i Vogue Magazine s kojim je Mayhem u suradnji pripremila nekoliko kreacija za MET Gala večer koja će održati večeras. Među njima su se našle haljina Alexandera McQueen koju je nosila Sarah Jessica Parker, Gucci toaleta koju je nosila Jennifer Lopez, vintage Christian Dior Couture haljina Ashley Olsen i Dolce & Gabbana smoking s pufastim ramenima u kojem se 2009. na istoj večeri pojavila Rihanna.

mayhem 3

Majka male dizajnerice tvrdi kako nije znala ništa o modi dok je njezina kćer nije počela primjećivati, a zatim poželjela i sama dizajnirati. Svoju radnu sobu tada je preuredila u pravi dizajnerski studio u kojemu skupa stvaraju i zabavljaju se, a zatim svoje kreacije dijele na Instagramu.

mayhem2

Do sada su skupa napravile više od 50 haljina, od kojih su neke originalan dizajn, a neke pak reprodukcija haljina koje su ostale primijećene na crvenim tepisima raznih celebrity događanja. Od papira su tako napravile crvenu haljinu po uzoru na onu Ralpha Laurena koju je Lupita Nyong’o nosila na ovogodišnjoj dodijeli Zlatnih globusa ili bijelu Diorovu toaletu u kojoj se na istoj svečanosti pojavila Jennifer Lawrence.

mayhem 4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Vogue Eyewear predstavlja nove Embrace i Fashion Story Light&Shine kolekcije za proljeće/ljeto 2016.

Fashion report

Razigrani i živopisni vizuali savršeno oslikavaju suštinu naočala marke Vogue Eyewear

Celebrity

Kraljica visokih potpetica uskočila u čizme

Celebrity

Lipanjsko izdanje španjolskog Voguea

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.