Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Četvrti dan Špancirfesta

Izazovi, dobre emocije, mjuzikl i veliko srce festivala dobrih emocija.

Performeri i ulični glazbenici bili su zaduženi za stvaranje štimunga na ulici tijekom dana, a čim se spustila noć sa pet festivalskih pozornica u centru grada počela se oriti dobra glazba.

Na Zagorje Tehnobeton pozornici na Korzu retro bend Boom Pacha Boom rasplesao je špancirere svirajući obrade znanih i neznanih hitova iz 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Na Pan pozornici na Trgu Miljenka Stančića južnoafrički bend Hot Water privukao je dobrim ritmovima brojne šetače, dok je na Party pozornici legendarni Mario Kovač napravio feštu za pamćenje koja će se prenositi s koljena na koljeno.Podijem je vidljivo vladala ženska populacija,a pjevalo se sa rukama i čašama u zraku. Svi koji su propustili njegov nastup sinoć mogu ga uloviti danas na Trgu tradicijskih obrta gdje će nastupati sa svojim bendom D ELvis. Party pozornica nastavlja večeras u zvuku dub/reggae drum'n'bass ritmova ekipe iz Balkans Hi FiNa MTV pozornici Stari grad jučer nije bilo koncerata, ali od danas do kraja Špancirfesta ni tamo zabava ne prestaje. Večeras tamo gledamo hvaljeni mjuzikl Footloose u kojem pjeva i kod djevojaka omiljeni Bojan Jambrošić. Na Pan pozornici zabavljat će nas Svadbas, a na Zagorje tehnobeton pozornici dive Sandra Bagarić i Martina Tomčić.Večeras nam stižu i ulični glazbenici – bubnjari Velotronix koji će na svojim bubnjevima iz kućne radinosti napraviti feštu na ulici. U HNK Varaždin za teatroljupce na repertoaru je premijera Komedije o loncu, a za klince naravno bogat program u Parku kreative i Vindilandu.Osim u brojim uličnim programima performera iz cijelog svijeta posjetitelji Špancirfesta mogu sudjelovati u raznim zabavnim izazovima. Svaki dan na Trgu bana Jelačića u sklopu AutoZone špancireri se natječu, osvajaju nagrade i obaraju rekorde. Svaki dan sve više ljudi pokušava se utrpati u mali auto na oduševljenje prolaznika, pa svakako provjerite što se sve tamo događa.A na putu prema AutoZoni stanite kod Varaždinske banke dobrih emocija u osnivanju i naoružajte se dobrim emocijama. Ta je banka ove godina izdala seriju probnih novčanica u novoj valuti dobrih emocija – varaždinkama. Novčanice se kao suvenir mogu kupiti kod gradskog notara – Krunoslava Čole. ''Ove godine je samo suvenir, a druge godine možda i sredstvo plaćanja na festivalu dobrih emocija'', kažu u Turističkoj zajednici grada Varaždina.A uz svoje zabavno, Špancirfest je jučer pokazao i svoje plemenito lice. Crveni nosevi klaunovidoktori prolaznike na ulici informirali su o svojem radu, nakon čega su posjetili mališane u varaždinskoj bolnici. Varaždin su jučer opet posjetili i visoki državni dužnosnici. Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja Branko Grčić, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te zamjenik ministra financija Boris Lalovac. Ministri su obišli Špancirfest i oduševili se viđenim.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

Bila ona malena, plosnata, spuštena ili mlohava postoji vježba koja će vašu pozadinu napraviti predmetom požude.

Drama Queen

Vjerujem da ćete se svi složiti sa mnom kako je cjeloživotno učenje doista važno.

Dobar posao

Uopće nije važno je li vaš pogled na život ‘polupuna’ ili ‘poluprazna’ čaša, činjenica je da je izazov kreirati pozitivan stav.

Suncokreti na oblacima

Jedan od mojih dugogodišnjih izazova, koji mi zadaje sve više i sve veće muke, je moje skupljanje raznoraznih stvari, vezivanje za njih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.