Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
channing tatum i
channing tatum i

Celebrity

Channing Tatum i Quentin Tarantino? Oooo da!

Ma, tko to nije gledao njegovo skidanje u kinu s prijateljicama? Priznajte da ste ga voljeli i u plesnom izdanju!

Slatki dečko iz Step Upa i Magic Mikea Channing Tatum i redatelj kojeg vaša redakcija jako voli Quentin Tarantino, surađivat će na filmu The Hateful Eight. Ma, tko to nije gledao njegovo skidanje u kinu s prijateljicama? Priznajte da ste ga voljeli i u plesnom izdanju!

Tatum se priključio impresivnoj glumačkoj postavi koju čine Demian Bichir, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Samuel L. Jackson, Tim Roth, Walton Goggins, Michael Madsen i Bruce Dern.

Jennifer Jason Leigh, jedana od velikih glumica koja posljednjih nekoliko godina ostaje na marginama, uklapa se u omiljeni tip Tarantinove žene i glumit će opasnu bjegunku. Sjetite se samo Ume Thurman u Kill Billu.

Unatoč nominaciji za Oscara, meksički glumac Demian Bichir konačno će dobiti priliku postati prava zvijezda, naravno, ovisno o veličini uloge koju će dobiti. Walton Goggins, koji je sudeći po opisu upravo Hateful Eight, dobiva ozbiljnu nadogradnju iz male uloge u Django Unchained. Goggins je konačno uočen na Hollywooodskom radaru i to nakon pet sezona u seriji Justified.

A naš Channing Tatum je druga priča. Jednog od najhvaljenijih glumaca Hollywooda, ugodno iznenađenje u Haywireu i smiješnog u Magic Mikeu, sigurno ćemo voljeti i kao “cowboya” negdje u 2015.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Svi oni koji svoj životni prostor dijele s četveronožnim ukućanima znaju koliko sreće, radosti i ljubavi proizlazi iz maženja i igre s njima.

Zanimljivosti

Tijekom turneje na kojoj promovira svoju novu knjigu s Alanom, Lorettu otme ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona dovesti...

Događanja

Za svakog ponešto u usiljenoj i nespretno vođenoj dodjeli.

Kultura

Osvojite nagrade iz filmske ljubavne priče.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.