Charlie Hunnam odustao od ’50 nijansi sive’

Britanski glumac Charlie Hunnam odustao je od uloge u iščekivanoj filmskoj adaptaciji popularnog erotskog romana ‘Pedeset nijansi sive’.

Prošli mjesec najavljeno je kako će, Hunnam, poznat po ulozi u seriji ‘Sinovi Anarhije’, glumiti uz Dakotu Johnson u spomenutom filmu režisera Sama Taylor-Johnsona, no producenti su sada obznanili da dugokosi ljepotan ipak neće utjeloviti fatalnog Christiana Graya.

‘Producenti filma ’50 nijansi sive’ i Charlie Hunnam složili su se kako će ipak uzeti novog glavnog glumca zbog pretrpanog Charliejevog rasporeda i angažmana u TV serijama koji mu ne dopuštaju da se dobro pripremi za ulogu Christiana Greya.’, izjavili su ovaj vikend iz Universal pictures-a i Focus Features-a.

Charlie-Hunnam_naslovnaZamjena glumca, zbog čijeg je odabira polovica obožavateljica negodovala, nije još poznata. No jedno je sigurno, seksi Hunnam neće se pojaviti u ekranizaciji knjige koja je postala društveni fenomen.

Serijal romana ‘Pedeset nijansi sive’ autorice E.L. James o strastvenoj vezi studentice književnosti Anastasije i manipulatora Christiana, objavljena je 2011. u kratkom je roku postala bestseller broj jedan na svim svjetskim listama.