Chris Hemsworth – najljepše tijelo Hollywooda

Priča koja je ovih dana ujedinila zaljubljenike u Formulu 1 ne tiče se aktualnih utrka, već jedne koja se dogodila davne 1976. godine. Biografski film ‘Rush’, kojeg je režirao slavni oskarovac Ron Howard životna je drama dvojice velikana – Jamesa Hunta i Niki Laude. Iako ne umanjujemo glumačke sposobnosti Daniela Bruhla koji je utjelovio Huntovog najvećeg rivala, za oko nam je ipak zapeo mladi Chris Hemsworth.

Australski 30- godišnji glumac tijekom filma u nekoliko navrata pokazuje golo tijelo pa čak i stražnjicu.

‘Bilo je zastrašujuće, a ne uzbudljivo. Kad se morate skinuti goli pred stotinjak ljudi i kamerama, to je nešto što mi nije baš bilo ugodno. Da budem iskren, bilo me jako sram’, naglašava glumac, oženjen španjolskom glumicom Elsom Pataky.

u tekst Chris-HemsworthOsim toga, Hemsworth je imao problema i kada su u pitanju same proporcije. Sve popularniji holivudski ljepotan prilikom snimanja novog filma naišao je na problem kako ‘ugurati’ tijelo Thora, kojeg je utjelovio u svojim prijašnjim filmskim pothvatima, u Formulu 1.

‘Imao sam 97 kilograma i nikako nisam mogao stati u Formulu 1’, izjavio je za Access magazin. Ipak, uz strogi plan prehrane i svakodnevne naporne treninge Hemsworth je skinuo višak kilograma te svoje snažno tijelo uspješno stisnuo u bolid.

chrisHemsworth2-1024x723Zavodnik nestašnih plavih uvojaka savršeno se uklopio u radnju filma i lik Jamesa Hunta. I dok Lauda (Daniel Bruhl) predstavlja preciznog vozača i opsesivnog zaljubljenika u Formulu 1, Hunt (Chris Hemsworth) mijenja jednu manekenku za drugom, šarmira novinare na tiskovnim konferencijama i provodi noći po tulumima. Sraz dva oprečna karaktera klimaks doživljava sezone 1976. kada Lauda stvara prednost, no njegovu uzlaznu putanju narušava nesreća u Nürburgringu koja će ga trajno unakaziti.