Christian Louboutin lansirao lak za nokte

Popularne Louboutinke predmet su želje žena diljem svijete, no mnogo je onih koje si ih ne mogu priuštiti. Ako ipak ne želite odustati od svojeg Louboutin sna na tržištu je nedavno osvanuo novi proizvod iz tvornice najpoznatijeg postolara.

Christian Louboutin je, naime, lansirao crveni lak za nokte koji savršeno odgovara nijansi potplata koje život znače. Isti će krajem kolovoza dobiti nadopunu pa će cijelu kolekciju činiti dodatnih 30 boja u tri različite kategorije: Pops, Nudes i Noirs po cijeni od 50 dolara.

Christian Louboutin 4Bočica u koju je lak stavljen inspirirana slavnim stiletto cipelama i baš poput njih ima visinu od 8 centimetara. Mnogima nije poznata činjenica da je Christian Louboutin prvu skicu svojih cipela nacrtao s crvenim lakom za nokte i tad se rodila ideja na kojoj počiva cijelo Louboutin carstvo – crvena potplata kao zaštitni znak. Prilikom lansiranja je izjavio da on samo vraća noktima ono što je uzeo od njih prije puno godina.

Bočica u kojoj se nalazi dotični lak za nokte ostavlja bez daha i na prvi pogled podsjeća na neko hladno oružja, a dostupna je u online prodaji.