Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Čime holivudski parovi održavaju strast?

Nicole Kidman, Will Smith, Ben Affleck i Jennifer Garner odaju tajne dobrog odnosa.

Češće se piše o nevjernim parovima Hollywooda, ali ima i onih koji niz godina opstaju u braku ili vezi. Kako nekima ipak uspijeva održati ljubav i strast, otkrilo je pet poznatih parova.

Heidi Klum i Seal: Ostanite seksi jedan drugom

Njemačka manekenka i njezin suprug pjevač Seal već šest godina djeluju sretno, opušteno i uživaju s četvero djece. Seal je priznao i Heidinu kćer iz braka sa Flaviom Briatoreom."Jedna stvar koju želim za svog supruga je ne samo da budem njegova žena, majka djece i njegov najbolji prijatelj, već i njegova vruća, seksi djevojka",  ispričala je Heidi tajnu veze sa Sealom.

Jennifer Garner i Ben Affleck: Kradite vrijeme

Budući da imaju dvije kćeri koje podižu bez pomoći brojnih dadilja i trenera, Jennifer i Ben baš i nemaju mnogo vremena za sebe. Međutim, oni smatraju da je za održavanje iskre u braku bitno da par ukrade par trenutaka za nježnost."Ukradite vrijeme. Ukradite sastanak. Poljubac. Sjednite jedno kraj drugog na kauč, kad djeca odu na spavanje, vi onda… Ma znate što treba onda", uz osmijeh je ispričala Garner.

Will i Jada Pinkett Smith: Uključite maštu u seks (naslovna slika)

Will i supruga su vrlo otvoreni kada su u pitanju novine u spavaćoj sobi, a kako bi dodatno poboljšali seksualni život, prenijeli su glumački zanat u privatni život, te često igraju razne igre s mijenjanjem uloga.

"Vozite se s autom, stanite negdje pokraj puta i nađite mjesto koje je pogodno za seks na otvorenom", savjetuje Jade te ženama predlaže da muškarce iznenade maštovitim ulogama.

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon: Neka vam je seks prljav, a svađe čisteU jednom intervjuu glumac Kevin Bacon otvoreno je rekao da se on i njegova supruga pridržavaju pravila: prljavi seks i čiste svađe. Iako su duže od dva desetljeća u braku i dalje iznenađuju jedno drugo, te su tako svoju posljednju godišnjicu braka proslavili večerom i seksom.

Nicole Kidman i Keith Urban:
Isprobajte sve!

"Istražila sam neobične fetiše, normalan brak i monogamiju",  izjavila je australska glumica Nicole Kidman, koja je od 2006. godine u braku s country pjevačem Keithom Urbanom.Ona je svoj brak s njim opisala kao "sirov" i "opasan", dok je na temu fetiša dodala : "To je izvanredno i avanturističko područje, nevjerojatno sirovo, opasno i ne ostavlja mjesta skrivanju. Vi ste otkriveni i otvoreni u potpunosti. Ako niste oprezni, možete se udaviti".

Javno.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Život u dvoje

Osjećaj kojeg nerijetko opisuju kao leptiriće u trbuhu, kao najljepši mogući doživljaj, kao smisao života je upravo ljubav

Horoskop

Strast, ako je pozitivno usmjerena, zapravo ja onaj začin koji daje boju i motivaciju nečem čemu osoba teži. Bez strasti je sve nekako ravnije,...

Seks

Seksi maštarije, igrice ne pripadaju samo muškom spolu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.