Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Čarobni Mike XXL
Čarobni Mike XXL

Kultura

Cinestar pod opsadom – za CineLady projekciju filma Čarobni Mike XXL se tražila karta više!

Definitivno se nadamo da ćemo u budućnosti opet moći prisustvovati ovakvom spektaklu, jer je bio više nego vrijedan pamćenja iako nas je u potpunosti raspametio!

CineLady projekcija u četvrtak vjerojatno je bila jedna od posjećenijih projekcija dosad!
Osim prikazivanja filma Čarobni Mike XXL, pripadnice ljepšeg spola uživale su u showu muške slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockout koja je zapalila cijelu publiku.

Total Knockout

Savršeno isklesani plesači oborili su s nogu sve dame, izazivajući ih seksi uniformama u ulozi vatrogasaca, kauboja i zločestih gangstera. Nekoliko dama je imalo čast biti dio samog showa kada su ih plesači pozvali na pozornicu, uživajući u senzualnim pokretima i dodirima koje su podijelili s njima.
Osim spektakularnog showa s plesačima, vrhunskom rasvjetom i DJ-em, na poklon smo dobile i proizvode sponzora Nivea, osvježavajuća pića Strongbow te časopise Ljepota&Zdravlje i Grazia.
Nakon plesača, uslijedio je film u kojemu također nije nedostajalo seksipila, glumci su žarili i palili na ekranima, a osjećali smo se kao da se i to događaispred naših očiju, a ne na filmskome platnu.

Total Knockout

Total Knockout

Zanimljiva je činjenica kako smo, osim ženske populacije uhvatili i nekoliko muškaraca, koji su sa istim entuzijazmom kao i dame pratili cijelu predstavu, a dečki iz Total Knockout-a su bili spremni na sve, čak i na fotkanje, pa smo snimili selfie s jednim od plesača, loše kvalitete zbog loše rasvjete, ali definitivno vrijedan, jer smo uz njega dobili pravi znojno-mišičav čvrsti zagrljaj, uz jedan od najljepših osmijeha koje smo vidjeli u životu, oborene s nogu bijelinom njegovih zubi.
Definitivno se nadamo da ćemo u budućnosti opet moći prisustvovati ovakvom spektaklu, jer je bio više nego vrijedan pamćenja iako nas je u potpunosti raspametio!

Čarobni Mike XXL

Pridružite se i  idućoj CineLady projekciji u kolovozu, gdje će uz projekciju filma Kaos u glavi (Trainwreck) posjetiteljice također do­čekati atraktivni pokloni i prava ženska zabava!
CineLady projekcija održava se svaki mjesec, a donosi posebnu pro­jekciju najatraktivnijeg ženskog filma.
Uz kupnju ulaznice, svaku posjetiteljicu očekuju pokloni glavnih spon­zora NIVEA, magazin glavnih medijskih partnera GRAZIA i LJEPO­TA&ZDRAVLJE i  CineStar pićem Strongbow.

Detalje i dodatne informacije pronađite na CineStarovoj web stranici www.blitz-cinestar.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Film Dobra kuća u distribuciji Blitza možete svakako pogledati i na redovnom kino programu od 29. rujna.

Zanimljivosti

Uz CineLady, večer postaje nezaboravna, a svaka posjetiteljica odlazi kući s osmijehom!

Zanimljivosti

 Glazbeno dramska biografija 'Elvis' u distribuciji Blitza prati život i glazbu jedinstvenog i neponovljivog kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja, čiji život nije bio nimalo jednostavan...

Zanimljivosti

Godinama se čekalo na kino u zapadnom dijelu Zagreba, a sinoć je CineStar u Z Centru održao otvorenje za pamćenje i ispunio želju mnogih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.