Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

CineStarov drive in nastavlja s radom

CineStarov drive in nastavlja s radom od ovog četvrtka do nedjelje, opet s projekcijama u 21:30 sati, a vremenska prognoza je vedra.

Otkako je CineStar objavio da otvara pop up drive-in kino u Zagrebu, publika željna filmova i zabave pohrlila je na četiri kotača na prve kino projekcije pod zvijezdama. Prva četiri dana oduševila su sve, pa je tako zagrebačka publika uživala u filmovima – ‘Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera’, ‘ Gospoda’, ‘Joker’ te ‘Nož u leđa’. Među publikom su bili oni koji su ove filmove za vrijeme redovne kinodistribucije propustili zbog brojnih obaveza, dok je bilo i onih koji su htjeli iskusiti doživljaj drive-in kina kojeg su samo viđali u filmovima. Posjetitelji su bili oduševljeni retro ugođajem s odličnim filmovima na repertoaru, uz kokice i pića, jedan sasvim novi doživljaj kina.

Srećom, CineStarov drive in nastavlja s radom od ovog četvrtka do nedjelje, opet s projekcijama u 21:30 sati, a vremenska prognoza je vedra.

U ovaj četvrtak nemojte propustiti oscarovski  ratni spektakl Sem Mendesa ‘1917’, petak je rezerviran za oscarovsku komediju ‘Jojo Rabbi’t, subota za super akciju ‘John Wick 3:Parabellum’, dok su zbog ogromnog interesa publike u nedjelju ponovo ‘Gospoda’, iako nov, ali već sada kultni film.

Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovina ulaznica moguća je na linku https://bit.ly/3czW8Qy

Ovo neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca traje  sve do 14. lipnjaProjekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra. Filmovi se prikazuju na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije. Na području ovjere kino ulaznice koja je kupljena online, posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće koje omogućuje partner Coca-Cola, a od ovog tjedna Polleo daruje sve čokoladicama. Na odlasku posjetitelje čeka poklon piće powered by Stella Artois, u kojem će se moći uživati u privatnosti svojih domova.

CineStar drive-in kino spoj je retro stila s modernom kupovinom ulaznica i kokica online te jakim filmskim blockbusterima na repertoaru. Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi, a broj mjesta je ograničen. Cijena paketa po vozilu je 120 kn, a uključuje ulaznicu za vozilo za dvije osobe i dva paketa kokica 2 go. CineStarov drive in je pop up projekt namijenjen publici koja je u ovim specifičnim vremenima željna filmskog sadržaja na velikom platnu i zabave  izvan svog doma uz sve mjere sigurnosti koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu. Realizaciju projekta omogućili su partneri Stella Artois, Erste banka, Coca-Cola, Polleo sport i Arena Park.

 

Pročitajte još

Zanimljivosti

Program Royal Opera House kojeg ćete gledati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima diljem Hrvatske, predstavit će iznimne balete i...

Zanimljivosti

Ljubitelji hororaca gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor.

Događanja

Ove jeseni, nakon što se život vratio ubrzanom ritmu, savršen predah i odmor čeka vas u CineStaru uz omiljene tople kokice i najbolje filmove...

Događanja

Od 1. travnja CineStar može postati 'Tvoje privatno kino' i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

Advertisement