Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Čitajte o Amy na hrvatskom

„Amy Amy Amy“ – biografija o osebujnoj glazbenici Amy Winehouse od danas u prodaji

Kontroverzna soul, jazz i rock ‘n roll glazbenica Amy Winehouse dobila je svoju knjigu. Biografiju popularne pjevačice napisao je pisac i novinar Nick Johnstone. Hrvatsko izdanje "Amy Amy Amy – priča o Amy Winehouse" objavila je "Naklada Ljevak", a od danas je na policama hrvatskih knjižara po cijeni od 89 kuna.

Knjiga prati Amyno životno putovanje od Sjevernog Londona, preko triju škola, do trenutka kad je kao 18-godišnjakinja potpisala ugovor za Island Records. Nakon što je 2003. godine izašla sa albumom "Frank", Amy je postala ultimativna zvijezda glazbenog neba.

Iako se u posljednje vrijeme njeno ime povlači najviše po trač rubrikama zbog droge, umobolnica i zatvora, nitko ne poriče njen talent. Upravo zato je "Omnibus Press", jedan od vodećih izdavača pop-rock knjiga, odlučio je obožavateljima "podariti" priču o Amy.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Hazel i Jack moraju otkriti kakve se to tajne kriju zakopane u neoznačenim grobovima, a samim time i u srcu Kraljevskog anatomskog društva

Darivanje

Kiran Millwood Hargrave napisala je magičnu odu samopouzdanim i tiho prkosnim ženama.

She Book Club

Vojvoda od Clayborna čovjek je besprijekorna ugleda koji vodi doličan život i nema nimalo strpljenja za frustrirajuću, ali i fascinantnu ženu koja bi mogla...

She Book Club

U ovom zabavnom i praktičnom vodiču autor pomno analizira svaki taj tip i nudi konkretna rješenja problema, te savjete za buđenje kreativnosti i motivacije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.