Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Čitajte o Amy na hrvatskom

„Amy Amy Amy“ – biografija o osebujnoj glazbenici Amy Winehouse od danas u prodaji

Kontroverzna soul, jazz i rock ‘n roll glazbenica Amy Winehouse dobila je svoju knjigu. Biografiju popularne pjevačice napisao je pisac i novinar Nick Johnstone. Hrvatsko izdanje "Amy Amy Amy – priča o Amy Winehouse" objavila je "Naklada Ljevak", a od danas je na policama hrvatskih knjižara po cijeni od 89 kuna.

Knjiga prati Amyno životno putovanje od Sjevernog Londona, preko triju škola, do trenutka kad je kao 18-godišnjakinja potpisala ugovor za Island Records. Nakon što je 2003. godine izašla sa albumom "Frank", Amy je postala ultimativna zvijezda glazbenog neba.

Iako se u posljednje vrijeme njeno ime povlači najviše po trač rubrikama zbog droge, umobolnica i zatvora, nitko ne poriče njen talent. Upravo zato je "Omnibus Press", jedan od vodećih izdavača pop-rock knjiga, odlučio je obožavateljima "podariti" priču o Amy.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Život je isprepleten usponima i padovima, srećom i tugom, a najčešće nas nepredvidivi životni udarci i najviše „izbruse“. S jednim takvim životnim udarcem bio...

She Book Club

Svoju bolest pretvorio je u putovanje, a više o samoj knjizi, Marko će u užem krugu prijatelja, obitelji i kolega, predstaviti 29.11.2022. godine na...

She Book Club

Ovaj psihološki triler čija se napetost uvlači pod kožu nepredvidivi je i uzbudljivi nastavak ubojitog romana „Obitelji s gornjeg kata“.

She Book Club

Skice iz Venecije očaravajući je roman o kratkim susretima i vječnim ljubavima od autorice Dječaka iz Toskane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.