Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Čizme za sve sezone

Praktične ili seksi, čizmama je teško odoljeti.

Na sjeveru Europe to niti ne pokušavaju, dok se na jugu se odlučno opiremo novom modnom trendu. U čizme i čizmice kod nas uskoči tek poneka poznata osoba, Severina ili voditeljica Zlata Mück. Većina ipak na +30 radije odabire otvoreniju, tipično ljetnu obuću.

Iskušenju nisu odoljele ni djelatnice američkog magazina Vogue. Objavljen je čak članak kako su obuvene u New Yorku – sve odreda u čizmama. Usred ljeta.

Praktične modne “diktorice”

Za čizme svaka žena ima svoj razlog. Tako Vogueova modna kritičarka Jane Herman ističe kako svakoga jutra na posao ide biciklom iz Brooklyna do Manhattana i nije joj pogodna do neba visoka štikla. Zato dolazi u kaubojkama s okovima, kopčama i remenima.

Modna pomoćnica Sara Moonves u čizmama stiže na posao, jer kaže – dobre su za trčanje, a izgleda da je to ono što radi tijekom cijeloga dana.

Ni suradnica za izgled Stephanie LaCava nije odoljela. Pojavila se tako na poslu u Ann Demeulemeester spuštenim zlatno-smeđim čizmama. Nosila ih je u kombinaciji s Ralph Lauren džemperom i kako je primijećeno “savršeno pokvarenim kratkim hlačicama Abercrombie & Fitch’s”.

Pozivanje na razum

Čizme koje su mnoge žene navukle već ljeti, neće se skidati ni ove jeseni. Žestoke protivnice, naravno, nije teško naći.

“Morat ćemo nosit japanke zimi, a uggsice ljeti, u suprotnom ćemo biti out” komentirala je na hrvatskom forumu “cherryblossomgirl”. Još je i pojasnila “to ti je kao ljetni šal. vani vrućina za pošizit, a u modi ljetni šal. može on biti ljetni, al ja sam skoro eksplodirala od vrućine pod njim”.

“Ušminkane” buce

Uđite u jesen s čizmama navučenim preko koljena – to je totalna senzacija, jedna je od trenutnih modnih preporuka. Možda, kada se spusti koji stupanj i po ulicama počenmo preskakati lokvice vode.

Najnoviji modeli još nisu u našim trgovinama, ali se zato bez poteškoća mogu kupiti preko portala Pret-a-porter.com. Ima svega, od najluksuznijih primjeraka koje su kreirali poznati dizajneri do malo “ušminkanih” buca u različitim bojama pa čak i s uzorkom koji podsjeća na škotski.

Cijene su od nekoliko desetaka eura za buce do nekoliko tisuća za čizme od prave kože s potpisom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Darivanje

Kod gomilanja i pranja odjeće vrijedi isto pravilo – manje je više

Beauty report

Djecu posebno privlače zabavne ambalaže, ali pritom ne znaju što se u njima krije, a u pitanju mogu biti jake kiseline poput retinola.

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.