Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Cjeloživotno učenje

Poslovni prosperitet i stvaranje financijskih vrijednosti uz Poslovno učilište Filaks.

Cjeloživotno učenje sastavni je dio života koji obuhvaća sve njegove aspekte i odnosi se na sve dobne skupine počevši od rođenja. Učimo od svoje okoline, obitelji, društvene zajednice, vrtića, škole, religijskih institucija, radnog okruženja, prijatelja, poznanika i slično.

Poslovni aspekt života omogućava nam ostvarivanje financijskih vrijednosti potrebnih za komotniji i sigurniji život, a cjeloživotno učenje u ovom kontekstu odnosi se na usvajanje svih onih važnih osobina, vještina i znanja relevantnih za područje za koje smo se opredijelili i u kojem se želimo usavršiti kako bi u njemu bili najbolji što možemo.

Znanje kao blago koje vas uvijek prati

Ulaganje u cjeloživotno učenje je jedna od najsigurnijih investicija, jer ono što vam se vraća u obliku znanja i vještina više vam nitko ne može oduzeti. Jednom kada osjetite snagu koju vam pružaju usvojena znanja i vještine steći ćete veće samopouzdanje i sigurnost u sebe koji su ključni za ostvarivanje uspjeha u poslovnom svijetu.

ku :

Netradicionalni oblici obrazovanja i usavršavanja stručnih poslovnih vještina počeli su dobivati na važnosti već sredinom 19. stoljeća u Europi i SAD-u kada se prihvaćaju metode iskustvenog učenja istraživanjem praktičnih primjera s usmjerenjem na rješavanje problema.

Kasniji razvoj tehnologije, dakako doprinio je i napretku neformalnog sustava obrazovanja, a 21. stoljeće dobiva epitet 'doba edukacijske globalizacije' u kojem geografske granice više ne predstavljaju barijere i ovo tržište postaje brzorastuće u pogledu promjena i samim tim potreba za usvajanjem novih znanja i vještina.

Danas kada živimo u depresivnom ekonomskom okruženju u kojem izazovna i nikada kompetentnija radna okolina ima pojačanu potrebu i potražnju za učećim kadrom od kojeg se sada zahtjeva da obnavlja svoje sposobnosti, usvaja nove kompetencije i usklađuje znanja s novim i turbulentnim ekonomskim okružjem.Današnje tržište rada traži 'cjeloživotne učenike'. 'Cjeloživotni učenici' su osobe koje preuzimaju odgovornost za svoj napredak i spremne su uložiti vrijeme, novac i trud u kontinuirani proces učenja.

Stručna specijalizacija u Poslovnom učilištu Filaks

Programi stručnog usavršavanja koji djeluju u skladu s konceptom cjeloživotnog učenja, moraju polaznicima pružiti relevantna znanja i vještine s kojima će lakše kročiti na svom poslovnom putu, ali i omogućiti im alate i metode koji će im otkriti kako, gdje i na koji način permanentno tražiti nova saznanja i trenirati vještine i po završetku edukacijskog programa.

Ovo je osnovna suština prema kojoj ćete prepoznati kvalitetu poslovnog učilišta u procesu traženja obrazovnog programa za sebe, a na kojoj je izgrađeno i naše Poslovno učilište Filaks. Polaznici programa Poslovnog učilišta Filaks uživaju apsolutne prednosti neformalnog obrazovanja u kojem predavači nisu samo učitelji nego i edukatori, facilitatori koji ih vode do izvora znanja, pokazuju im načine proaktivnog i kreativnog razmišljanja usmjerenog na rješavanje i najzahtjevnijih poslovnih problema.Polaznici uče kroz rad na primjerima poslovnih slučajeva svjetske, ali i domaće prakse primjenjive u vlastitom poslovnom okruženju, rade u malim grupama s vrhunskim stručnjacima i akademski obrazovanim predavačima s bogatom ekspertizom i iskustvom u vođenju edukacija i prenošenju znanja i koji ih uče kako postati 'Cjeloživotni učenik' koji zadovoljava zahtjeve današnjeg tržišta rada.

Upisi u tijeku

Poslovnog učilišta Filaks trenutačno upisuje 6. generaciju polaznika.

Stručna specijalizacija – Marketing Management
Voditelj marketinga (Marketing Manager)
Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Voditelj projekta (za tržišne komunikacije – Account Manager)

Stručna specijalizacija – Sales Management
Voditelj prodaje (Sales Manager)
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga
Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje

Stručna specijalizacija – SME Management
Menadžer u malom poduzetništvu


Više informacija o programima usavršavanja i otvorenim radionicama potražite na www.filaks.hr ili na kontakt telefon: 01 2430 137.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Često sam plivala kroz život uzvodno što je samo po sebi bilo vrlo teško, mučno, naporno i iscrpljujuće.

Duh i tijelo

Možda vam sve ovo zvuči grubo ili negativno, ali to su zapravo činjenice i možda ćete biti sretni i zadovoljniji kada ih prihvatite.

Duh i tijelo

Učenje iz vlastitih grešaka je privilegija koju bismo svi trebali prihvatiti i iskoristiti, umjesto da se skrivamo iza lažnih opravdanja ili krivimo druge za...

She Book Club

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.