Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Coach & Coffee – novi značaj kave u gradu

Susreti namjenjeni svima zainteresiranima za osobni rast i razvoj. 

Nedavno istraživanje Gfk pokazuje da u Hrvatskoj 80% ljudi starijih od 15 godina ispija kavu svakodnevno. Poslovi se dogovaraju uz kavu, problemi se rješavaju uz kavu… U organizaciji tvrtke za poslovni i osobni coaching Misliona, kava u gradu dobiva sasvim novi značaj. Elena Cvjetković, poslovni i osobni coach ukratko nam je opisala svoj projekt.

''Coach & Coffe susret namijenjen je svima zainteresiranima za osobni rast i razvoj: u ugodnom i poticajnom, neformalnom okruženju, uz dobru kavu i društvo raspoloženo za konstruktivan razgovor, druženje, razmjenu iskustava i učenje od drugih, možete sagledati stvari iz drugog kuta ili druge perspektive, naučiti neki novi alat ili metodu koja pomaže osobnom rastu, ili (samo) uvidjeti da niste sami. Sama objava događanja izazvala je izniman interes te je prvi termin susreta popunjen prijavama u roku od par sati od objave na društvenoj mreži.''Coach & Cofee održat će se svakog trećeg četvrtka u mjesecu, u vremenu od 17 do 19 h.

Za 20. rujan zakazan je besplatan uvodni susret pod nazivom: Povratak korijenima: osobna misija, vizija, vrijednosti i u čemu mi pomažu? 18. listopada na rasporedu je događanje pod nazivom: Motivacija i samomotivacija: kako pokrenuti sebe a kako druge? Slijedeće takvo događanje na rasporedu je 22. studenog a zakazan je razgovor na temu Asertivnost: znate li se izboriti za sebe? Reći ne? Izraziti svoje želje i osjećaje?  I posljednji u nizu je 13. prosinac za kada je planiran susret na temu: Živite li život koji vas ispunjava? Dišete li punim plućima? 
Prvi susret je besplatan i ujedno popunjen, a za ostala tri u najavi prijeve su u tijeku, a cijena po susretu je 75 kn te je jedna kava uključena u cijenu. Prijaviti se možete na e-mail [email protected], a sve potrebne informacije potražite na web stranici www.moj-coach.com

Mjesto održavanja C&C bit će ugodno i poticajno, a točnu lokaciju prijavljeni sudionici saznat će tjedan dana prije održavanja susreta. She.hr medijski je pokrovitelj ovog inspirativnog projekta, i stoga se veselimo svim budućim druženjima o kojima ćete naravno biti obavješteni.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Šalice sa simpatičnim likovima Lunarovih mačaka upotpunjene motivacijskim porukama Sandra Slavnića, bit će dostupne za kupnju u odabranim trgovinama, te narudžbu preko Barcaffe web...

Život u dvoje

Jedan od najvećih ženskih strahova je taj kako ćemo u nekom trenutku dosaditi našem partneru.

Gastronomija

Diljem svijeta konzumiramo više od 170 milijuna vrećica kave godišnje, što kavu čini napitkom koji se najviše konzumira u svijetu nakon vode.

Gastronomija

Povodom Svjetskog dana kave, danas, 1. listopada, Julius Meinl daruje svakoj ispijenoj šalici omiljenog napitka novo značenje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.