Coca Cola lakovi za nokte

Coca Cola je nedavno ostvarila zanimljivu suradnju s OPI brendom te na tržište lansirala limitiranu kolekciju raznobojnih lakova za nokte koja će razveselite sve ljubiteljice ovog osvježavajućeg pića, ali i one koje nisu pobornice gaziranih napitaka.

cola3Linija sadrži 9 boja koje se mogu uklopiti u dnevni, ali i večernji look, a na tržištu je dostupna nešto manje od tjedan dana.

cola1‘Suradnja s Coca Colom rezultat je dugogodišnjeg pregovaranja, a produkt je i više nego obećavajući’, kazala je Suzi Weiss-Fischmann, suosnivačica i direktorica OPI korporacije.

cola4Svaka od nijansi ovih modernih lakova prodaje se zasebno, a na tržištu su dostupna i mini pakiranja koja sadrže više boja. Veseli karakter, nekima najdražeg pića, odražava se i u samim nazivima lakova, pa tako kolekcija sadržava You’re So Vain-illa nude lak inspiriran Coca Colom s okusom vanilije, Today I Accomplished Zero koje svoje nadahnuće pronalazi u Zero Coca Coli, ali i Green on the Runway koji priznanje odaje popularnom Spriteu. Lak Orange You Fantastic odraz je narančaste boje omiljene Fante – pića koje mnoge vraća u mladost.

cola5