Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Coca Cola lakovi za nokte

OPI ostvario suradnju s jednim od najpopularnijih pića

Coca Cola je nedavno ostvarila zanimljivu suradnju s OPI brendom te na tržište lansirala limitiranu kolekciju raznobojnih lakova za nokte koja će razveselite sve ljubiteljice ovog osvježavajućeg pića, ali i one koje nisu pobornice gaziranih napitaka.

cola3Linija sadrži 9 boja koje se mogu uklopiti u dnevni, ali i večernji look, a na tržištu je dostupna nešto manje od tjedan dana.

cola1‘Suradnja s Coca Colom rezultat je dugogodišnjeg pregovaranja, a produkt je i više nego obećavajući’, kazala je Suzi Weiss-Fischmann, suosnivačica i direktorica OPI korporacije.

cola4Svaka od nijansi ovih modernih lakova prodaje se zasebno, a na tržištu su dostupna i mini pakiranja koja sadrže više boja. Veseli karakter, nekima najdražeg pića, odražava se i u samim nazivima lakova, pa tako kolekcija sadržava You’re So Vain-illa nude lak inspiriran Coca Colom s okusom vanilije, Today I Accomplished Zero koje svoje nadahnuće pronalazi u Zero Coca Coli, ali i Green on the Runway koji priznanje odaje popularnom Spriteu. Lak Orange You Fantastic odraz je narančaste boje omiljene Fante – pića koje mnoge vraća u mladost.

cola5

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.