Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Colonia nepoželjna zbog golotinje?

Novi video spot uklonjen je s YouTube-a

Video spot za pjesmu ‘Ljubavnici’ Sinova Ravnice i grupe Colonia, čija je premijera bila prije tri dana, uklonjen je s Youtube kanala zbog navodno raskošnog dekoltea Colonijine pjevačice, Indire Vladić.

S Youtube kanala na kojem je spomenuti video spot u samo dva dana prikupio više od 90.000 pogleda, tvrde da je zapis uklonjen jer je sadržaj kršio ‘Uvjete pružanja usluge’ – koje točno, odgovor još nisu dobili, ali je sigurno da se ne radi o autorskim pravima. Je li razlog učinjenog eksplicitan sadržaj samog videa obzirom da je upravo to najčešći razlog zbog kojeg Youtube vrši intervencije? Da bi Youtube krenuo u intervenciju mora postojati prijava treće strane, pa ostaje pitanje kome smetaju Sinovi Ravnice i Colonia.

Nakon što svoj novi video na Youtube kanalu ni sama nije mogla pronaći, Indira se osvrnula na cijeli događaj.

indira1

‘Ostala sam doslovno ‘PAF’! U današnje vrijeme, kada se more svjetskih izvođačica poput Rihanne, Miley Cirus, Madonne i mnogih drugih eksponiraju daleko više i intimnije od mene u ovom videu, malo je neobično ovakvo što doživjeti… S jedne strane, i nažalost, to dokazuje da smo još uvijek daleko od zapada, ali i da nas kao izvođače ljudi očito temeljito prate (haha)!’, izjavila je vesela pjevačica Colonije.

Dok se čeka provjera i eventualna deaktivacija skinutog linka, zbog mnogobrojnih upita bili su primorani postaviti novi link video spota ‘Ljubavnici’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Proslavite 22. lipnja posvećen skidanju dosadnih gaćica i prihvaćanju slobode golog tijela.

Savjeti i preporuke

Za razliku od ostatka tijela, koža dekoltea je tanja i osjetljivija, pa samim time zahtjeva više pažnje.

Beauty report

Prema vratu i dekolteu nerijetko smo toliko nonšalantni da zaboravimo nanijeti zaštitni faktor i druge njegujuće proizvode.

Ljepota

Ključ lijepog dekoltea je u kremama sa zaštitnim faktorom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.