Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Crna vjenčanica Vere Wang

Nekonvencionalni izbor boje za najvažniji dan u životu svake djevojke.

Tokom poprilično dugog vremenskog perioda, kod odabira vjenčanice, nametnula se – bijela boja. Od ustaljene tradicije eventualno se odmicalo korištenjem neki od nijansi bijele kao što su primjerice boja slonovače ili biserno bijela. Krojevi su se izmjenjivali, ali kod je boja vjenčanice u pitanju – nisu se dogodili nikakvi značajniji odmaci.

Jedna od najcjenjenijih modnih dizajnerica današnjice, Vera Wang, a posebice kada su u pitanju vjenčanice, nedavno je predstavila novu kolekciju vjenčanica za jesen 2012. Witchcraft, koja već samim nazivom nagovještava da je riječ o kolekciji koja nije nimalo konvencionalna.Kako i sama kaže, a što uistinu nije teško uočiti,, haljine su, bez obzira na tamne tonove kojima su obojene, istovremeno i prozračne, svijetle, tajanstvene i seksi, ali i neozbiljne i zabavne.Možda je većini djevojaka, na taj poseban i čaroban dan vjenčanja, teško zamisliti se u vjenčanici koja je crna…Ali vjerujemo da će ovi prekrasni komadi sigurno pronaći svoje sretne vlasnice bez obzira na boju koju sigurno ne bismo tako brzo stavili u isti kontekst sa danom vjenčanja.U svojoj kolekciji, Wang je koristila materijale kao što su til, organza, saten, svila, šifon i čipka. Profinjeni i podatni materijali skrojeni su u haljine koje odišu elegancijom i senzualnošću.Iako niti jedna haljina u posljednjoj kolekciji nije bijela, tako nisu ni sve predstavljene kreacije u potpunosti crne, već se poigrala i sa svjetlijim tonovima kao što je boja kože.Kreatorica je definitivno uspjela iznenaditi novom vjenčanom kolekcijom, ali i pokazati da iako tradicija u ovom slučaju nije štovana, to nipošto nije umanjilo njenu kreativnost i profinjen osjećaj za elegantnim.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Modna tražilica GLAMI u svojem je istraživanju predstavila prošlogodišnje rezultate, nadolazeće trendove i izazove u hrvatskom modnom e-commerceu.

Trendovi

Ono što možemo očekivati ovog proljeća pronašli smo u kolekcijama Mass obuće.

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Trendovi

Kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene cipele i uz njih predlaže tri različite svečane kombinacije u kojima ćete zablistati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.