Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Crno-bijela modna kampanja

Aleksandar Žarevac predstavlja jesensko-zimsku kolekciju kroz prikaz borbe dobra i zla.

Mladi dizajner Aleksandar Žarevac iz Istre svoju prvu kolekciju predstavio je na zadnjem Fashion. hr-u, a sada je za istu snimio i kampanju. U njoj prikazuje dualnost žene, ženu sa dva lica – dobro i zlo.Sama kampanja naslanja se na idejni koncept kolekcije te je u skladu s tim odabrana i lokacija: ''Kao lokaciju smo odabrali simbolično mjesto, točnije crkvicu Sv. Jakova na Sljemenu koja najbolje korespondira s mojom idejom o kolekciji za jesen/zimu 2012/13. S obzirom da je kolekcija crno – bijela te da se uvijek volim igrati s kontrastima, želio sam prikazati borbu dobra i zla.
Iz tog razloga na nekim fotografijama modelu se na licu vidi patnja, bori se sama sa sobom, pokušava se izdignuti tamo gdje je pala, dok je na drugim fotografijama samouvjerena, a možda i zla. Ono što sam želio prikazati jest činjenica da nitko nije savršen te da u svima nama leži dobro i loše, i to je vječita ljudska borba'', izjavio je Aleksandar.Za fotografije je zaslužan talentirani mladi fotograf Jure Perišić, model je Katarina SkelinTalia Models, a za make up i frizuru zaslužna je Sandra Mladenović.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Ovo je sezona koji mnogi ljubitelji mode jedva čekaju jer je jesen vrijeme kada možemo kombinirati više odjevnih predmeta i kreirati odlične outfite.

Zanimljivosti

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne...

Fashion report

GLAMI vam priskače u pomoć s 5 outfit ideja koje možete kombinirati po želji i koje će vas sigurno pretvoriti u IT djevojku, ljubiteljicu...

Trendovi

Ne tražite dalje,  našli ste Desigual kaput.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.