Croata slavi ljubav

Jeste li znali da je priča o kravati zapravo priča o ljubavi? U ime ljubavi i vjernosti žena je darivala odabranika srca svoga svilenim rupcem. Tako je nastala kravata, još jedna kreacija ljubavi, a ovog Valentinova s ljubavlju stvara i Croata.

Praznik ljubavi Valentinovo je blizu, a vi svojoj voljenoj osobi želite darovati nešto lijepo i posebno? Neka vaš izbor bude Croata, koja se prigodnim dizajnom svojih proizvoda pridružuje slavljenju ljubavi. Darujte luksuzan, ali nadasve nježan dodir svile oko vrata.

Neka vaša ljubav bude elegantna

Ljubav je početak, univerzalni izvor svega onog što nas čini sretnima. Dolazi nenadano, pomalo nespretno, ali uvijek iz srca i u mnogo oblika. Ponekad je lijepa riječ, a ponekad dodir. Ovog Valentinova darujte svoju ljubav luksuznim i nadasve nježnim svilenim dodirom Croata kravate ili šala. Neka vaš dar postane simbol vaše ljubavi i privrženosti. Svileni šal sa srcem kao univerzalnim motivom ljubavi i razigranim leptirima idealan je dar za odabranicu vašeg srca.

Cijena šala s motivom ljubavi je 600 kn.

Croata darovi s ljubavnim motivima

Iskažite ljubav svojoj dami uz elegantni rubac ili šal s ljubavnim motivima i u crvenoj boji ljubavi. Neka ju mekoća svile oko njenog vrata uvijek podsjeća na vas. Muškarci mogu pokazati svoju zaigranu i romantičnu stranu odabirom kravate iz iste kolekcije. Zamislite oduševljenje svoje nježnije polovice kada ugleda vašu kravatu s motivima srca. Kravata sa srcem kao univerzalnim motivom ljubavi idealna je za romantičnu večeru.

Cijena kravate s motivom ljubavi je 450 kn.

Luksuzan, ali nadasve nježan dodir svile oko vrata

Kravate i šalovi, iz ove linije su od vrhunske 100%-tne svile i zato možete biti sigurni kako uz svoju ljubav darujete i kvalitetu. Zahvaljujući bezvremenskoj klasici Croata modnih kombinacija, znak svoje ljubavi nosite sa stilom. Učinite ovo Valentinovo još romantičnijim te darujte svojoj dragoj rubac kojeg krasi riječ ljubav ispisana na glagoljici.

Cijena malog rupca s motivom ljubavi je 450 kn.

OSVOJI ETUI ZA KARTICE

CROATA vam poklanja crveni kožni etui za kartice.

Ukoliko želite osvojiti ovu futrolu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CROATA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako je nastala kravata?

Vaše prijave primamo do 11. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 

Dobitnica je Adrijana Cossara. Čestitamo!