CROATA Uresnica/Twilly – modni dodatak koji želimo

croata

Poznajete li ženu koja ne voli nježan dodir svile oko vrata? Naravno da ne, razlog je vrlo jednostavan – postoji neka neobična veza između nas žena i nježnog svilenog šala. On je taj ”IT” dodatak za kojim osjećamo iznenadnu žudnju očarane njegovom elegancijom, teksturom i bojama.

Stoga je CROATA u svom salonu u zagrebačkom Oktogonu održala prvi CROATA blogger & web editor event: Svilene Croata strasti.

Svrha okupljanja bila je prezentacija novog proizvoda CROATA Uresnice/Twilly –  svilenih traka napravljenih od 100% visokokvalitetne svile, ručno šivanih i dostupnih u tri različite dužine.

 

croataUz ugodno druženje uzvanice su imale priliku poslušati kratko predavanje Mihaele Grnović Novaković, Art direktorice brenda CROATA o vrstama svile, kreiranju dezena i proizvodnji iste, dok je Anita Bušić, odjevna dizajnerica, održala kratak tečaj vezanja te pokazala da je CROATA Twilly fantastičan modni dodatak koji može biti vezan na nebrojene načine te postati osnovnim dodatkom ženskog outfita. S obzirom na posebnu izradu i tkanje svilenih niti – ona je dovoljno izdržljiva kako bi se koristila na različite načine.

Njezina lica su brojna – može biti narukvica oko ruke, traka za kosu, zamjena za remen ručnog sata, ogrlica, pojas. Može se zavezati u mašnu ili čvor oko vrata, a ljubiteljice torbi vezat će je oko ručke u mašnu ili omotati čitavom dužinom ručke u Birkin stilu. S njom se mijenja izgled torbe iz dana u dan.

croata