Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Da netko ne bi ostao žedan

Gadgeti za entuzijaste i control freakove na tulumu.

Za dio njih možda i možemo pronaći neku svrhu, ali se za većinu možemo zapitati kako je uopće moguće da ih je netko napravio. 

Šerif za cugu

Booze belt je za control freakove na tulumu ili one koji malo prečesto vide priliku za zdravicu. Ako ste ovo drugo, priznajte si da imate problem na kojem treba poraditi.

Na remenu su dvije „futrole“ za dvije litre vašeg omiljenog pića, kao i za šest čašica za jednu brzu rundu s nogu. S njim ćete izgledati kao gradski šerif koji napada alkoholom.

Gospodar bara

Glavni u društvu za pripremu koktela radi toliko dobre koktele, da nije mogao preskočiti nekoliko svojih uradaka previše koji su ga koštali svijesti. Ali sve je u redu, mjesta panici nema. Na scenu stupa Bar master, uređaj u kojem se nalaze recepti za čak 500 različitih koktela. Možete ih sortirati po nazivu, količini alkohola i izgledu.

Tulum je toliko izvan kontrole da ste ostali bez nekih vrsta žestice? To ne predstavlja nikakav problem. Sve što trebate je unijeti vrste alkohola koje imate na raspolaganju, i vaš mali „savjetnik“ će napraviti popis koktela koje s njima možete napraviti i umiriti paničare.

Spin and shot

Za kocku niste i sve što pamtite iz odlazaka u kasina su porazi i gubitak novca. Ali ipak, kako samo dobro izgleda dok se kuglica za rulet vrti, a vi čekate rezultat.

Odlaske u kasino zamijenite igrom ruleta sa prijateljima. Sve što trebate je napuniti čaše sa svojim omiljenim pićem i krenuti. U ovoj igri nećete izgubiti novac, ali postoji objektivna opasnost da se igre nećete ni sjećati.

…kao čep!

Tulum povodom rođendana ili promaknuća ste najavili mjesecima unaprijed, ali najnovije poskupljenje režija i komunalija vas je dovelo pred bankrot. Kako su svi najavili svoj dolazak, sada je prekasno da ih razočarate.

Jedini način da prikrijete besparicu za vas su čepovi u bojama. Bacite originalni čep sa pelinkovca ili „mirogojčeka“ i zamijenite ga svjetlećim koji će vaše piće obojiti u boje koje vi želite. Piće će barem na prvi pogled dobiti fancy look. Dok gosti shvate da su prevareni, nadajte se da su već dovoljno popili i zanemarili takve sitne detalje.

I ne zaboravite, da sve ove naprave mogu poslužiti i za bezalkoholna pića i napitke!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Cilj je informirati potrošače o proizvodima koje koriste kako bi se suzbilo kolanje netočnih informacija.

Beauty report

Alkohol ubrzava starenje, dehidrira kožu i djeluje kao diuretik, što uzrokuje podočnjake i natečenost lica.

Istaknuto

Istraživanje je pokazalo da roditelji imaju negativan stav prema opijanju i prekomjernoj konzumaciji alkohola mladih te ne podržavaju one roditelje koji djeci kupuju alkohol...

Savjeti stručnjaka

Većina je nas odrasla na gaziranim pićima koja su bila zvijezda svakog obroka ili slavlja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.