Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Damski kup na Sljemenu

Akcija protiv raka vrata maternice. Pridružile se poznate Hrvatice, dođite i vi!

Na vrhunski uređenoj stazi sljemenskog Bijelog spusta u subotu, 30. siječnja 150 rekreativnih skijašica iz cijele Hrvatske okušat će svoju vještinu i brzinu u veleslalomskoj utrci naziva dm damSKI kup.

Natjecanje se održava drugu godinu zaredom, a kroz veleslalomska vrata će proći sljedeće poznate dame: Lana Klingor, Sandra Bagarić, Martina Tomčić, Nevena Rendeli i druge. Kao predvozačice tu će biti skijaške zvijezde Janica Kostelić, Ana Jelušić, Nika Fleiss i Matea Ferk.

"Neću se natjecati, bit ću predvozačica, da pomognem curama. Pozivam sve da se pridruže, bit će zabavno“, rekla je Ana Jelušić.

Nosite Biser mudrosti

Za okupljene navijače tu će biti ukusna okrepa, pa će se tako gledateljima posluživati domaći grah, čajevi Biofarm i kuhano vino, a za odličan glazbeni program pobrinut će se DJ-i radija Antena Zagreb. Građanima je osiguran prijevoz ZET-ovim autobusima svaki puni sat na relaciji Mihaljevac-Sljeme.

Sve skijašice će na Sljemenu nositi broš Biser mudrosti – simbol borbe protiv raka vrata maternice, a koji se tijekom zadnjih sedam dana, povodom obilježavanja četvrtog Europskog tjedna borbe protiv raka vrata maternice, mogao dobiti u dm-u u zamjenu za 10 bodova na Active Beauty kartici.

U sklopu ovogodišnje kampanje „Posveti se sebi: Prekriži rak vrata maternice!“ organizirani su i besplatni ginekološki pregledi, te besplatno cijepljenje protiv virusa HPV-a, glavnog uzročnika raka vrata maternice u Zagrebu i Rijeci.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Laganim, ali sigurnim koracima, ušli smo u blagdansko vrijeme za koje je osim tople i ugodne atmosfere, karakteristično poklanjanje, ali i stavljanje fokusa na...

Zanimljivosti

Zagrebačka gora Medvednica od 28. do 30. listopada po prvi puta će postati centar planinarenja.

Zanimljivosti

Kreativci iz Bruketa&Žinić&Greya su u suradnji s aplikacijom Ajmo! – Proud To Be Rare organizirali najviši party u gradu na jedinstvenoj lokaciji Radiotelevizijskoga tornja...

Beauty report

U impozantnom Francuskom paviljonu, u četvrtak, 31. ožujka, održan je drugi dm beauty break na kojem je dm predstavio nove trendove u svijetu ljepote...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.