Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Dani beba, djece i trudnica stiže u Westgate Shopping City

U prekrasnom prostoru Westgatea posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci.

Nakon riječkog izdanja sajma koji se po prvi put održao 7. – 8. 11. u Konzum centru (Ex Mercator centar), djecu i roditelje iz Zagreba i šire okolice očekuje jesensko izdanje ovog tradicionalnog , najvećeg sajma za bebe, djecu i roditelje u regiji.

Sajam u Westgateu je nakon proljetnog sajma održanog na istoj lokaciji, sajma u Varaždinu u Lumini centru, te nakon sajmova u Splitu i Rijeci u Konzum centrima, peti po redu u ovoj godini, posjeti ga u prosjeku preko 80.000 posjetitelja, te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.

Dani beba, djece i trudnica 27. – 29. 11. 2015. –  Westgate Shopping City

U prekrasnom prostoru Westgatea posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: Atutocommerce, BebyCenter, BebeNova, BeSafe, DječjaKolica.eu, LeoKids, MagicBaby Nestle, Peg-Perego i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Sajam Dani beba, djece i trudnica omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brandovima,  te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Sajam je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop izvještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Više

Zanimljivosti

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

Događanja

 „Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju i bit će dostupan posjetiteljima iz...

Predstavljamo

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno se održava u trgovačkom centru Mall of Split.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.