Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Dani kuhinja uz kulinarski show

Odaberite kuhinju iz snova uz zabavu i poklone.

Kulinarski show, priprema i degustacija hrvatskih autohtonih jela, vrijedni pokloni te atraktivni kuhinjski namještaj i oprema dio je programa Dana kuhinja, prvog specijaliziranog događaja u Hrvatskoj namijenjenom uređenju kuhinjskog interijera, koji će se od 13.– 16. listopada 2011. održati u West Gate Shopping City centru.

Osim savjeta i ideja za uređenje od strane izlagača i akcijskih popusta posjetitelji Dana kuhinja i WestGate Shopping City centra moći će sudjelovati i u zabavno natjecateljskom programu. Popratni zabavni program odvijati će se u petak i subotu od 18 do 20 sati te u nedjelju od 17 do 19 sati pod moderatorskom palicom Maria Valentića i Mirne Maras. U tri dana moći će se kušati brojni specijaliteti iz zagorske, slavonske i dalmatinske kuhinje, ali i sudjelovati u kulinarskim radionicama. Kako ne bi otišli praznih ruku, svi koji se odvaže uključiti u dvoboj gastronomskih znanja i vještina uz par Maras – Valentić, bit će nagrađeni i poklonima u vrijednosti od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna."Vodili smo se idejom da se na potpuno nov, jedinstven i interaktivan način posjetiteljima prezentiraju svježe ideje o uređenju i opremanju kuhinjskog prostora", objašnjava Jelena Soldo, voditeljica projekta iz tvrtke Medijski pravac, koja je organizator sajma.

Na prvom specijaliziranom sajmu kuhinja i prateće opreme predstavit će se 15-ak izlagača s atraktivnim eksponatima kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i popratne opreme: kuhinjskih sudopera i miješalica, kuhinjske keramike, posuđa i malih kućanskih aparata. Ulaz i parking za sve su posjetitelje besplatni. Više o Danima kuhinje potražite na njihovoj web stranici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

Ako još niste sigurni kako možete oplemeniti kutak u kome stanujete, predlažemo nekoliko aktualnih trendova i dizajnerskih rješenja.

Savjeti stručnjaka

Zbog svoje prilagodljivosti klimatskim uvjetima, širom svijeta se uzgaja gotovo četrdeset vrsta graha.

Moj dom

UP Candle Design spaja modernu tehnologiju poput 3D printera u proizvodnji svijeća s tradicionalnim tehnikama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.