Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Dani rižota uz selekciju vina Franković

Šarmantni Le Bistro hotela Esplanade poziva goste da od 24. veljače pa sve do 20. ožujka 2017. uživaju u Danima rižota uz selekciju vina Franković koja će biti u posebnoj promotivnoj ponudi.

Šarmantni Le Bistro hotela Esplanade poziva goste da od 24. veljače pa sve do 20. ožujka 2017. uživaju u Danima rižota uz selekciju vina Franković koja će biti u posebnoj promotivnoj ponudi. Chef Ana Grgić pripremila je niz primamljivih kombinacija ovog omiljenog jela fine, mirisne i kremaste teksture.

Ana Grgić, rižoto2

U ponudi se tako nalazi rižoto s bučom i hrskavim pršutom, potom s burratom, prahom od rajčica i gelom od bosiljka, zatim onaj s dimljenim lososom i sušenim komoračem, slasni rižoto s dimljenim škampima i prahom od citrusa, a tu je i fini rižoto s portom, kremom od guščje jetre i ribizla te orzoto (rižoto od ječma) s puževima i kremom od peršina.

Ana Grgić, rižoto3

Anin rižoto u prestižnom vodiču Guida Gallo

Povod ovoj kremastoj talijanskoj promociji je i činjenica da je rižoto chefa Ane Grgić ponovno uvršten među stotinu najboljih svjetskih rižota prema novom vodiču Guida Gallo kojeg je izdao Riso Gallo za 2016. godinu. Naime, u čast ovog tradicionalnog jela i simbola Italije, Riso Gallo otisnuo je posebno 10. izdanje vodiča i tako obilježio veliku 160. obljetnicu kompanije – najpoznatijeg proizvođača vrhunske riže u svijetu.

IMG_0178

Knjiga objedinjuje zbirku najboljih rižota vrhunskih talijanskih i inozemnih chefova, a među njima se već drugi put našla i šefica kuhinje hotela Esplanade, Ana Grgić čiji je rižoto pohvalio i Princ Charles prilikom boravka u Zagrebu. Knjiga sadrži zbirku od 117 originalnih recepata za pripremu rižota koje su kreirali vrhunski svjetski restorani. U povodu ove velike proslave Ana je na poziv organizatora, kompanije Riso Gallo, nedavno bila pozvana da u Milanskoj Skali sudjeluje na glamuroznom predstavljanju ovog tradicionalnog vodiča, što je ujedno bila i jedinstvena prilika za druženje se s brojnim vrhunskim chefovima iz cijelog svijeta.

Tijekom trajanja promocije knjigu je moguće prelistati u Le Bistrou i preuzeti neke od kreativnih recepata za pripremu ovog omiljenog jela.

Ne propustite

Događanja

Volite pripremati ribu? Znate li kako izabrati onu najbolju, po mogućnosti iz održivog ulova?

Brinimo jedna o drugoj

Palmino ulje vrlo je kvalitetno, stabilno ulje, bogato prirodnim vitaminom E i karotenom (vitamin A).

Gastronomija

Kušajte cvijet tikvice punjen kozjom skutom, hrskave žablje krakove s kremom od češnjaka, proljetne rolice s povrćem i kozicama, ili se jednostavno prepustite svevremenskim...

Događanja

Dubravka Vrgoč kroz svoju je profesiju pridonijela većoj vidljivosti žena u društvu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.