Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Dani vjenčanja 2010.

U listopadu počinje najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj.

She.hr kao ponovni medijski pokrovitelj s ponosom vam najavljuje sedme po redu Dane vjenčanja koji će se u produkciji Paneno eventa održati u trdicionalnom jesenskom terminu od 01. do 03. listopada 2010. godine.

Dani vjenčanja održat će se na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 8. Razlog odabira nove lokacije je bolji parking te olakšani pristup posjetiteljima koji koriste javni gradski prijevoz budući da se paviljon nalazi na Aveniji Dubrovnik uz tramvajsku i autobusnu stanicu.

Raspolažući rezultatima i povratnim informacijama dosadašnjih izlagača i velikog broja mladenaca, Dani vjenčanja su izlagačima u ovom terminu donjeli odlične i konkretne poslovne rezultate. Dani vjenčanja pod jednim krovom objedinjuju sve proizvode i usluge za vjenčanje i nakon vjenčanja, štedeći budućim mladencima vrijeme pri organizaciji i izboru detalja.Riječ je o najznačajnijem izlagačko-modni događaju vjenčanja u Hrvatskoj kojeg je u periodu održavanja od 2004.-2009. godine posjetilo više od 60.000 posjetitelja. Ova specijalizirana manifestacija omogućava svima koje se nalaze u poslovnom industriji "vjenčanja" da se predstave budućim mladencima i svima uključenim u organizaciju vjenčanja te da im približe svoje proizvode i usluge kroz izložbeni program, prezentacije, performance i modne revije.

Na 40% veći broj posjetitelja prošle, 2009. godine, utjecala je marketing kampanja koja započinje i ove godine već u mjesecu kolovozu. Privlačnost darivanja mladenca i izravno proglašenje dobitnika naših nagradnih igara u samom prostoru događanja zainteresirati će mladenace i ove 2010 godine.

Dani vjenčanja i ove godine imaju humanitarni karakter, a kao korisnik sredstava koja će se prikupiti na humanitarnoj modnoj reviji i kupnjom ulaznice izabrana je Klaićeva bolnica.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša zaželjela je dobrodošlicu na sajmove koji su okupili sve najbolje iz poljoprivrede, i koji na svojevrstan način znače veliki...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.