Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
dani vjenčanja
dani vjenčanja

Događanja

Dani vjenčanja uskoro u Garden Mallu

“Wedding Weekend by Garden Mall”, osim zabavnog ima i humanitarni karakter, s ciljem pomaganja Udruge “fra Mladen Hrkać“

Planirate vjenčanje? Super, na vama je samo da kažete DA, a sve ostalo odradit će “Wedding Weekend”, koji se od 8 – 9. 11. održava u zagrebačkom Garden Mallu, pod medijskim pokroviteljstvom portala She.hr

Svi zaljubljeni parovi koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, imat će priliku odabrati sve potrebno za njihov dan iz snova. Najnovije kolekcije vjenčanica, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija bit će dostupne za svačiji ukus na ovom, prvom po redu, događanju Garden Malla.

Dani vjenčanja uz modne revije i nagradne igre

Modne revije izlagača i zakupaca Garden Malla te brojne nagradne igre bit će samo dio zanimljivog i bogatog sadržaja. „Budi mladenka“ i „Naj par“ neke su od nagradnih natječaja u kojima će posjetitelji imati priliku okušati svoju sreću. “Wedding Weekend by Garden Mall”, osim zabavnog ima i humanitarni karakter. Humanitarna revija koju će nositi i hrvatske zvijezde bit će održana s ciljem podržavanja i pomaganja daljnjeg rada i djelovanja Udruge “fra Mladen Hrkać“.

dani vjenčanja

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Ovo je samo jedan dio od onoga što vas očekuje na samim Danima vjenčanja, a ostatak priče prepuštamo vama da otkrijete sami!

Odnosi

Kako zadržati konce u rukama

Obitelj

Osvojite nagradni fond za vjenčanje u vrijednosti od 15 000 kuna

Događanja

Stiže jesen, bliže nam se 10. Dani vjenčanja

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.