Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Danijela Martinović – detoksikacija i punjenje pozitivom

Kako očistiti tijelo i vratiti osmijeh na lice

Danijela Martinović je i nakon božićno- novogodišnjih blagdana uspjela zadržati vitku liniju i prepoznatljivu pozitivnu energiju.  Vesela pjevačica uživa u maglenim, zimskim danima siječnja i otkriva u čemu je tajna njezine dobre forme i kakva nam je detoksikacija upravo sada potrebna.

Iako rođena u ljetnim mjesecima Danijela inače uživa u zimi i blagdanskom raspoloženju.

‘Božićni blagdani su mi inače najljepši dani u godini. Sve je svečano, toplo, lijepo i puno ljubavi a tako je u našoj obitelji bilo i ove godine. Nakon novogodišnje noći koja je prošla pjevajući, nastavljamo s puno radnog elana u novoj 2014. godini.’, izjavila je pjevačica na koju obiteljski ručkovi i prejedanja nisu ostavili prevelikog traga.

‘Nasreću, nemam problema s blagdanskim prenajedanjem jer je moja tajna umjerenost pa nema potrebe za radiklanim potezima, iako sam uvela koji dan posta na vodi s par kapi limuna!’,  izjavila je Danijela. Post u kombinaciji s vodom od limuna najbolja je detoksikacija, kaže, a one koji ipak moraju bar malo prizalogajiti, ovu čarobnu vodu nikako ne smiju isključiti. Osim što je izvor vitamina u danima u kojim vladaju prehlade i gripe, voda s limunom je također je i pristupačan način čišćenja organizam od toksina te samim time vraćanja tijelu potrebnog elana.

danijela martinovic detoksikacija2

No elana i pozitive energije Danijeli ne nedostaje. Tmurni i depresivni dani siječnja za nju ne postoje, a svaki novi dan gleda s optimizmom.

‘Obožavam zimska jutra u izmaglici, zamrznutu rijeku, miris prvog snijega i tišinu duboke šume. U meni se budi energija i veselim se što ću uskoro s Vama podijeliti novu pjesmu. Uzbuđena sam kao dijete i to je najveća radost kreiranja i stvaranja. Svima želim zdravlja u Novoj, a sebi hrabrosti da slijedim svoje srce, da u ova luda vremena ne zaboravim da je osmijeh moja jedina, prava osobna iskaznica!’, priznaje pjevačica.

Glazbeni tim Danijele Martinović priprema pravu glazbenu poslasticu za fanove koja je najavljena u tjednima koji dolaze.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.