Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Danijela Pintarić: Kako do savršenog tijela

La Femme festival za žene ima samo jedan zadatak – fokusirati se samo i jedino na sebe

Sandy iz ‘Briljantina’, Sheila iz ‘Kose’, Nina Filipovna iz ‘Jalta, Jalta’… Sve su to imena iza kojih se krije poznata hrvatska sopranistica Danijela Pintarić.

Obveze u matičnom kazalištu Komedija, posao umjetničkog suradnika na kazališnom odsjeku osječke Umjetničke akademije te nastupi na pozornicama diljem Hrvatske osim iznimnog talenta iziskuju i dobru fizičku spremu. Zato je i vježbanje uz sve poslove umjetničkog karaktera dio Danijeline svakodnevice. No, to joj ne pada teško.

‘Iako samu sebe nikada nisam smatrala sportskim tipom, tijekom godina sam shvatila koliko je tjelovježba korisna za moje zdravlje. Tim više što nastupi na kazališnim daskama zahtijevaju puno snage, okretnosti i kondicije, jer osim pjevanja tu su i gluma i ples. Zbog toga sam počela redovito trenirati pilates te često izabirem aktivnosti na svježem zraku. Vježbanje može biti zabavno, a znamo i da je u zdravom tijelu i zdrav duh. La Femme festival idealna je prilika da spojite ugodno s korisnim i učinite nešto za sebe, a onda se vratite svojim karijerama, obiteljima i obvezama sretne i pune energije.’, izjavila je prpošna Danijela.

Danijela je još jedna u nizu djevojaka iz javnog života koje su pružile podršku novom projektu posvećenom isključivo ženama.
La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

danijela pintaricPrvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

10 napitaka koje biste trebali izbjegavati.

Duh i tijelo

Umor je zapravo zaštitni mehanizam protiv prekomjerne živčane aktivnosti, ali ujedno i signal da treba nešto promijeniti.

Budi fit

Ako ste bili na satu joge ili fitnesa, sigurno ste barem jednom izveli popularni plank ili položaj daske.

Duh i tijelo

Ključ za održavanje rutine tjelovježbe je pronaći formu tjelovježbe u kojoj uživate, bilo da ste sami ili s ljudima, vani, kod kuće ili u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.