Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Danijela Pintarić: Kako do savršenog tijela

La Femme festival za žene ima samo jedan zadatak – fokusirati se samo i jedino na sebe

Sandy iz ‘Briljantina’, Sheila iz ‘Kose’, Nina Filipovna iz ‘Jalta, Jalta’… Sve su to imena iza kojih se krije poznata hrvatska sopranistica Danijela Pintarić.

Obveze u matičnom kazalištu Komedija, posao umjetničkog suradnika na kazališnom odsjeku osječke Umjetničke akademije te nastupi na pozornicama diljem Hrvatske osim iznimnog talenta iziskuju i dobru fizičku spremu. Zato je i vježbanje uz sve poslove umjetničkog karaktera dio Danijeline svakodnevice. No, to joj ne pada teško.

‘Iako samu sebe nikada nisam smatrala sportskim tipom, tijekom godina sam shvatila koliko je tjelovježba korisna za moje zdravlje. Tim više što nastupi na kazališnim daskama zahtijevaju puno snage, okretnosti i kondicije, jer osim pjevanja tu su i gluma i ples. Zbog toga sam počela redovito trenirati pilates te često izabirem aktivnosti na svježem zraku. Vježbanje može biti zabavno, a znamo i da je u zdravom tijelu i zdrav duh. La Femme festival idealna je prilika da spojite ugodno s korisnim i učinite nešto za sebe, a onda se vratite svojim karijerama, obiteljima i obvezama sretne i pune energije.’, izjavila je prpošna Danijela.

Danijela je još jedna u nizu djevojaka iz javnog života koje su pružile podršku novom projektu posvećenom isključivo ženama.
La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

danijela pintaricPrvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

FreeDA Nera Immortelle novo je umjetničko ime koje označava prekretnicu u karijeri hrvatske umjetnice Nere Stipičević.

Ljepota

Najvažniji uzrok stvaranja celulita je poremećaj ravnoteže u organizmu.

Budi fit

10 napitaka koje biste trebali izbjegavati.

Predstavljamo

Mlada i talentirana pjevačica Domenica već nakon izdavanja svoje prve pjesme „Kad sam s tobom ja“ svojim vedrim duhom pridobila je brojne obožavatelje.

Advertisement