Đanijeva dalmatinska glazbena priča

Čovjek koji svojim glasom predstavlja Dalmaciju i sve njene ljepote – Đani Stipaničev izdao je novi album imena Ti si moje sve. Nakon uspješnog uratka Kartolina iz Dalmacije, Đani se nada kako će i ovaj album polučiti uspjeh.

"Kartolina iz Dalmacije mi je jako draga i postigla je izvanredan uspjeh ali na tom albumu su sve pjesme bile obrade dok je album Ti si moje sve upravo obrnuto koncipiran jer su na njemu sve pjesme nove, autorske, osim dvije skladbe", rekao je Đani.

Kroz album se najviše prožimaju domoljubne emocije, a izražena je potreba za voljenim krajem ili osobom. Đani je prepjevao i staru Mišinu pjesmu "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" i uvrstio ju na album.

Đani za svako doba dana

"Mišinu pjesmu sam izvodio na mnogim tulumima i feštama pa sam nekako osjećao da bi je trebao objaviti i zvanično na svom novom albumu. To je pjesma s kojom je Mišo Kovač pobijedio na splitskom festivalu davne 1975. godine i ja vjerujem da će se ljudima svidjeti ova moja verzija koju sam obradio s klapom Sv.Juraj", kaže Đani.

Stipaničev često surađuje s klapama jer misli kako su najbolji back vokali na svijetu.

"Ovaj album preporučujem uz jutarnju vožnju, dok uživati u hrani te navečer uz postelju. Album je savršen jer je opušten i emotivan" kaže Đani.

SHE.HR POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

Dancing Bear i She.hr poklanja trima čitateljicama najnoviji CD Đanija Stipaničeva Ti si moje sve

Kako biste sudjelovali potrebno je na mail [email protected] poslati poruku s naslovom ĐANI, te svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 11.2.2010.
Informaciju o dobitnicama objavit ćemo ovdje, a informaciju o preuzimanju nagrada dobitnice će primiti na njihove e-mail adrese koje su prijavile pri registraciji.

Vaš She.hr
Drage naše,
u romantičnim notama uživati će Jasmina Sukalić, Marija Horvat i Kristina Macuka.
Čestitamo dobitnicama.

Informaciju o preuzimanju CD primit će na mail.
Vaš She.hr