Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Darujemo kalendar “Paklenih”!

Naši rukometaši slikali su se za Unicef-ov kalendar želeći tako pomoći djeci s poteškoćama u razvoju.

Rukomet nije samo zabavan sport, euforija koja je uhvatila gotovo sve dijelove Lijepe naše. Rukometaši su i u humanitarnoj akciji.

Naime, Unicef i Hrvatska rukometna reprezentacija zajednički odlučili su sakupiti novac za djecu s poteškoćama u razvoju pod sloganom „Croatian Handball Dream Team for Children’s Dreams“.

Odlučili su to napraviti prodajom kalendara. Igrači su se fotografirali s djecom te pokraj svakog djeteta piše njegova izjava. Osmogodišnji Ivan je tako rekao da je veliki fan naših „Paklenih“ te da jednog dana želi biti čitač vremenske prognoze.

Na četrnaest stranica privlačnog kalendara dimenzija 70 cm x 58 cm osim toplih dječjih riječi je i raspored utakmica svjetskog prvenstva.

– Možete ga kupiti putem interneta na Unicef-ovim stranicama te u Areni za vrijeme utakmica po cijeni od 70 kuna. Printano je 5000 primjeraka pa požurite po svoj,- rekla je Gorana Dojčinović iz Unicef-ovog ureda u Hrvatskoj.

Cjelokupan prihod od prodaje kalendara namijenjen je UNICEF-ovoj akciji "Prve 3 su još važnije!" za pravodobnu potporu i ohrabrenje roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju.

– Veseli me što su se odazvali svi rukometaši te na ovaj način pokazali da uvijek idu do maksimuma,- dodala je Dojčinović.

Gradonačelnikova dobrodošlica

Nakon uspješno obavljenog posla u Splitu gradonačelnik Milan Bandić poželio je dobrodošlicu rukometašima u Areni Zagreb:
– S nestrpljenjem vas očekujemo i bit ćemo zajedno s vama na putu u nove pobjede, sve do konačnog cilja, najsjajnije medalje koju svojom kvalitetom, srcem i znanjem itekako zaslužujete.

Kalendar s veselim slikama „Linovih kauboja" i djece ostat će podsjetnik na rukometno prvenstvo tijekom cijele godine.

SHE.HR POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

She.hr pet najbržih čitatelja nagrađuje s ovim jedinstvenim Unicefovim kalendarom koji je tiskan u samo 5000 primjeraka.

Prvih 5 čitatelja koji se registriraju i ostave svoj komentar sa željom za dobitkom – osvajaju kalendar!

Informacija o preuzimanju nagrada dobitnicima će stići na njihove e-mail adrese.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Volimo pisati o originalnim poklon idejama pa ćemo vam predstavili Vintage planer i kalendar – originalan poklon za bolju organizaciju u nadolazećoj godini!

Zanimljivosti

ONI 2022. je  limited edition kalendar koji okuplja 13 ilustratorica i ilustratora koji doniraju ilustraciju za izradu kalendara i aukcijsku izložbu.

Gastronomija

Svako područje Hrvatske ima specifičnu gastro tradiciju.

Događanja

UNICEF priprema dostavu ključnih potrepština i zaštitne opreme na zahvaćena područja te osiguravanje psihosocijalne pomoći za djecu i roditelje, podršku vrtićima, školama i zdravstvenim ustanovama...

Advertisement