Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

David Beckham lansirao prvu kolekciju kupaćih kostima za H&M

Svježi update klasičnog muževnog stila

David Beckham sinoć je bio domaćin ekskluzivnog partyja na bazenu smještenom na krovu zgrade kako bi proslavili lansiranje prve kolekcije kupaćih kostima za H&M. Gosti poput Ellie Goulding, Liam Payne i Niall Horan iz One Direction te Aaron Paul uživali su u luksuznoj parti atmosferi u istočnom Londonu.

Od prvog lansiranja kolekcije 2012. svake sezone razvija se mnogo novih stilova, tkanina i uzoraka, a moderni i funkcionalni kupaći kostimi bili su logičan sljedeći korak.

david beckham1

Kao i svaka dosad kolekcija David Beckham Bodywear, fokus kupaćih kostima je na kroju, izvedbi i udobnosti, a nudi svježi update klasičnog muževnog stila. Nova kolekcija kupaćih dužih hlača, kraćih i kupaćih gaća naći će se u odabranim trgovinama i na mreži od četvrtka 22. svibnja 2014.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Uspješna influencerica i poduzetnica Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao imfashionbabe, predstavila je svoju novu kolekciju kupaćih kostima u kojima će se svaka žena...

Trendovi

Nažalost, odabir kostima prema najdražoj boji, uzorku ili najpopularnijem modelu najčešće predstavlja pogrešnu odluku, što kupovinu čini itekako stresnom.

Trendovi

Yamamay je odlučio svoju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2022. posvetiti Mediteranu.

Fashion report

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.