Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

DBOXX – Prilika mladim dizajnerima ostvariti snove

DBOXX originalan je naziv koncept trgovine s još originalnijim pristupom modi i umjetnosti. U nepunih 9 mjeseci otkad je otvoren, DBOXX stekao je veliki broj poklonika i zaljubljenika u domaći dizajn.

DBOXX originalan je naziv koncept trgovine s još originalnijim pristupom modi i umjetnosti. U nepunih 9 mjeseci otkad je otvoren, DBOXX stekao je veliki broj poklonika i zaljubljenika u domaći dizajn. Naime, u vrlo chic i modernom crno – bijelo uređenom prostoru raznorazne kolekcije odjeće, torbe, cipele, nakit te ostali modni dodaci hrvatskih dizajnera i kreativaca napokon su okupljeni na jednom mjestu.

DBOXX1

Mara D, LKB, Kragrlica, Urban Watch, Blackpearl by Sara Lončarić i Frajerica samo su neka od imena koja su svoju oazu pronašla u DBOXX-u. Začetnici ideje i vlasnici trgovine dugo su vremena proveli istražujući tržište te došli do zaključka kako ne postoji nijedna trgovina u Hrvatskoj koja na jednom mjestu okuplja radove i kreacije hrvatskih dizajnera, a njih je iz dana u dan sve više. Stoga su zajedničkim snagama odlučili otvoriti DBOXX i na jedinstvenoj lokaciji ponuditi unikatne i prekrasne hrvatske kreacije. Uz to su otvorili i web shop kako bi oni koji žive izvan Zagreba također mogli uživati u radu naših vrijednih dizajnera.

DBOXX4

 

Ovo ljeto odlučili su proširiti svoju ponudu i pružiti priliku mladim umjetnicima da upravo njihovi radovi  postanu dio novog asortimana DBOXX-a. Stoga pozivaju sve kreativce i one koji se tako osjećaju da se prijave na link https://andriana.typeform.com/to/xdPW2m. Nije važno koja je vrsta umjetnosti u pitanju, da li fotografija, modni dizajn, slikarstvo, izrada nakita ili nešto sasvim deseto, važna je samo dobra volja i pozitivan stav! Prijave traju do 07.07, kada će stručni žiri sastavljen od naših uspješnih zaljubljenika u umjetnost odabrati 5 finalista. Radovi finalista potom će 09.07. biti prezentirani u DBOXX-u (Petrinjska 85,Zagreb) na ležernom druženju uz ukusne zalogaje i dobru atmosferu, nakon kojeg slijedi javno glasovanje na društvenim mrežama u trajanju od 3 dana. Objava pobjednika zakazana je za 12.07. u ponoć. Sretno svima!

Više

Moda

Veselimo se svim najavljenim modnim iznenađenjima

Fashion report

Na DFWZ-u kreacije koje nosi Lady Gaga i Margot Robbie

Beauty report

U 30 sekundi do izgleda fotomodela

Fashion report

Poznati se dizajner namjerava posvetiti vlastitim dizajnerskim linijama

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.