Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Decléor predstavio novu Hydra Floral redizajniranu liniju proizvoda

Prestižni francuski brend Decléor svečano je predstavio novu Hydra Floral redizajniranu liniju proizvoda u Bliss institutu, jedinom Decléor institutu u Hrvatskoj i regiji

Prestižni francuski brend Decléor svečano je predstavio novu Hydra Floral redizajniranu liniju proizvoda u Bliss institutu, jedinom Decléor institutu u Hrvatskoj i regiji. Osobitosti brenda i proizvoda predstavili su Jasminka Herceg, vlasnica Bliss-a i prva Decléor brend ambasadorica u Hrvatskoj, Alexia Leroy, internacionalna edukatorica, te brand menadžerica Marija Radoš, uz podršku RR Solutions-a, ekskluzivnog distributera u Hrvatskoj za Decléor proizvode.

Ovaj se brend međunarodne reputacije sastoji od velikog broja proizvoda za njegu kože, a originalnost ove prestižne linije proizvoda leži u savršenoj kombinaciji luksuza, prirodnih sastojaka i vještina najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote, među kojima su sada i zlatne ruke Bliss tima koje su morale proći niz stručnih edukacija i treninga. Naime, vrhunac Hydra Floral rituala je spoj opuštajućih tehnika za oslobađanje uma od emocionalnih onečišćenja i energične masaže za drenažu toksina, a Bliss institut će, zahvaljujući svojem statusu, moći ponuditi i 60-minutne tretmane i 90-minutne rituale, prateći ritam i potrebe urbane žene.

Osim navedenog, Decléor Hydra Floral proizvode posebnima čine Neroli esencijalno ulje, zaštitni znak brenda koji se dobiva kompleksnim postupkom destilacije cvijeta tuniške gorke naranče Moringa Oleifera te rezultira dragocjenim sokom i ekstrakt sjemena stabla koje raste u tropskim regijama Afrike i Azije. Višestruke blagodati oba sastojka djeluju na svaki djelić tijela i uma, istovremeno čisteći kožu površinski i dubinski, ali i pomažući kod rješavanja osjećaja iscrpljenosti i emocionalnog umora.

Predstavnici LOreala, RR Solutionsa i Jasminka Herceg

Predstavnici LOreala, RR Solutionsa i Jasminka Herceg

 „S ponosom mogu reći da Bliss institut, postavši Decléor brend ambasador te jedini Decléor institut u regiji, i dalje dokazuje svoju vodeću poziciju na hrvatskom tržištu kozmetičkih proizvoda i usluga, a predstavljanjem prestižne Decléor Hydra Floral  linije proizvoda svakako nastavljamo s kontinuiranim nadograđivanjem naše ponude, znanja i vještina te praćenjem svjetskih beauty trendova. Ovom bih prigodom istaknula kako su naš glavni pokretač i motivacija u radu svakako naši vjerni klijenti bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, a zbog čega im ovim putem i zahvaljujem na ukazanoj podršci i povjerenju koje ćemo i u budućnosti nastojati opravdati obogaćivanjem ponude ovakvim vrhunskim preparatima i tretmanima”, izjavila je Jasminka Herceg, vlasnica Bliss-a i prva Decléor brend ambasadorica u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Decléor je jedan od vodećih svjetskih renomiranih kozmetičkih brendova koji je prisutan samo u najprestižnijim svjetskim centrima ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka, a zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta Jasminki Herceg od sada su ovi vrhunski Decléor proizvodi dostupni i u samom srcu Zagreba. U proljeće se očekuje i dolazak nove linije proizvoda Aroma Blend, novog trenda za njegu tijela koji se bazira na kombiniranju esencijalnih ulja, što omogućava da svatko biva tretiran jednom jedinstvenom kombinacijom sastojaka tijekom masaže, u potpunosti prilagođenoj individualnim željama i potrebama. Novonastala produktivna suradnja Decléora i Bliss-a garancija je da brojni noviteti uskoro stižu i na hrvatsko tržište te da će se Zagreb pozicionirati kao začetnik trendova na području njege lica i tijela, uz bok najvećim svjetskim gradovima

Pročitajte još

Beauty report

Novi Decléor koncept “Koža, tijelo, um” nije nekakav mistični manifest, on predstavlja poboljšanje inicijalnog koncepta: “Umjetnost kultiviranja unutarnje harmonije”.

Predstavljamo

Visoko selektivni francuski kozmetički brend Carita odabrao je upravo zagrebački Bliss za jedini Carita i Decléor institut u regiji koji će u potpunosti biti...

Kolumne

Agresivne metode reduciranja celulita donose više štete nego koristi

Beauty report

Osvojite poklon bon Bliss studija za njegu lica i tijela

Advertisement