Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Dekoracija uskršnjeg stola

Proljetno, romantično ili u eko stilu – pokupite zanimljive ideje…

Simbolizirajući ponovno rođenje i buđenje, Uskrs najavljuje proljeće. Također, daje nam i savršenu priliku za pripremanje svečanog i blistavog stola koji će biti idealan okvir za vašu uskršnju gozbu.Ukoliko niste ljubitelj pastelnih boja, pripremite blagdansku trpezu u eko stilu. Svježa, organska paleta boja, drvo, bilje i svečani servis za jelo sigurno će potaknuti dobro raspoloženje i apetit.

Na središnji dio stola, kao podlogu postavite mahovinu, na koju su poslagane cjepanice breze, palmino lišće i teglice s proljetnim lukovicama. Male školske ploče i bakin porculasnki servis daju posebnu čar, a poklončići za goste, trajno sječanje na ugodno druženje.Iako ga mnogi povezuju s umišljenošću i ohološću, narcis je zapravo simbol ponovnog rođenja, te time i idealan ukras za uskršnji stol. Nježnu žutu boju ove proljetnice, preslikajte na salvete i detalje kojima ćete ukrasiti voljeni set tanjura, na naslone stolica zavežite žute mašne i objesite žute pisanice na uskršnje drvce. Kontrast pronađite u ljubičastim zumbulima i prenesite na detalje.Bogat buket rozih tulipana u središtu stola nek bude nit vodilja, te zadržite paletu rozih, bijelih i kremastih nijansi na svim detaljima blagdanskog stola, tanjurima, čašama i napokon pisanicama za ženstvenu uskršnju trpezu.

Bez obzira koji stil uređenja stola odabrali, ne zaboravite bit Uskrsa i slavite ponovno rođenje, buđenje proljeća i uživanje s obitelji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Inače, prilikom bojenja jaja svaka boja ima neko značenje, pa tako crvena može simbolizirati Kristovu muku, bijela čistoću, plava istinu, zelena plodnost...

Gastronomija

I ovih blagdana uživajte u druženjima uz bio&bio deserte koji mame izgledom i okusom.

Gastronomija

Ova topla i meka uskrsna štruca s cimetom tradicionalna je poslastica u Ujedinjenom Kraljevstvu, poznata po specifičnom izgledu s motivom križa.

Zanimljivosti

Young Living, jedan od lidera u proizvodnji eteričnih ulja, nudi opsežnu lepezu proizvoda koji potiču samopromišljanje i zahvalnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.