Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Dekoracija uskršnjeg stola

Proljetno, romantično ili u eko stilu – pokupite zanimljive ideje…

Simbolizirajući ponovno rođenje i buđenje, Uskrs najavljuje proljeće. Također, daje nam i savršenu priliku za pripremanje svečanog i blistavog stola koji će biti idealan okvir za vašu uskršnju gozbu.Ukoliko niste ljubitelj pastelnih boja, pripremite blagdansku trpezu u eko stilu. Svježa, organska paleta boja, drvo, bilje i svečani servis za jelo sigurno će potaknuti dobro raspoloženje i apetit.

Na središnji dio stola, kao podlogu postavite mahovinu, na koju su poslagane cjepanice breze, palmino lišće i teglice s proljetnim lukovicama. Male školske ploče i bakin porculasnki servis daju posebnu čar, a poklončići za goste, trajno sječanje na ugodno druženje.Iako ga mnogi povezuju s umišljenošću i ohološću, narcis je zapravo simbol ponovnog rođenja, te time i idealan ukras za uskršnji stol. Nježnu žutu boju ove proljetnice, preslikajte na salvete i detalje kojima ćete ukrasiti voljeni set tanjura, na naslone stolica zavežite žute mašne i objesite žute pisanice na uskršnje drvce. Kontrast pronađite u ljubičastim zumbulima i prenesite na detalje.Bogat buket rozih tulipana u središtu stola nek bude nit vodilja, te zadržite paletu rozih, bijelih i kremastih nijansi na svim detaljima blagdanskog stola, tanjurima, čašama i napokon pisanicama za ženstvenu uskršnju trpezu.

Bez obzira koji stil uređenja stola odabrali, ne zaboravite bit Uskrsa i slavite ponovno rođenje, buđenje proljeća i uživanje s obitelji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Naši stari jaja su najčešće bojili u crveno pomoću korijena cikle, ljuske luka ili crvenog radiča.

Zanimljivosti

Baš me zanima koliko je ljudi dignulo kredit da osigura bogati stol za Uskrs?

Gastronomija

Paska je tradicionalni ukrajinski kruh koji izgledom podsjeća na božićni panettone, a okusom na uskršnju pogaču prepunu sušenog voća.

Moj dom

Ako vam ove godine budžet ne dopušta realizaciju svih vaših ideja za uređenje kućanstva i stola oko kojeg će se okupiti cijela obitelj, ne...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.