Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Depilacija čokoladnim voskom

Slatka i glatka od struka do pete!

Svakoj su ženi poznata čudesna svojstva čokolade – ako je pojedete izliječit ćete glavobolju, menstrualne probleme, loše raspoloženje i razne ostale problemčiće. No, jeste li znali da vosak za depilaciju koji sadrži čokoladni ekstrakt manje boli i spriječava upale na koži?Zbog svoje kvalitete i same strukture voska, bolje uklanja dlačice, ne trga se i ne puca pri depiliranju što doprinosi efikasnijoj i temeljitijoj depilaciji te su iritacije kože minimalne. Osim što će ukloniti neželjene dlačice, ova depilacija će temeljito nahraniti kožu isušenu suncem nakon godišnjeg odmora.

Putem Kolektive, jednu od najmodernijih verzija depilacije nogu i bikini zone čokoladnim voskom možete si priuštiti uz 66% popusta!
Ponuda je aktivna danas, od 1. rujna pa sve do petka (2. rujna) u ponoć.OSVOJI DEPILACIJU ČOKOLADNIM VOSKOM

Kolektiva i Praktika Pollak poklanjaju vam dva kupona za depilaciju nogu i bikini zone. Nagraditi ćemo čitateljice koje prate She.hr Facebook stranicu, pa zato – stay tuned! 🙂

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Zahvaljujući neodoljivoj kombinaciji karamele i čokolade, torta je kao stvorena za zimu pred nama.

Gastronomija

Mirisan vrući napitak za hladne dane.

Gastronomija

Bilo da ste napravili slatko od kestena ili ih jednostavno kandirali, možda ubacili u gulaš ili napravili juhu od kestena, na bilo koji način,...

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.