Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Deportiran jer je previše seksi

Omar Borkan Al Gala protjeran iz Saudijske Arabije

Glumac, model i pjesnik – sve to je Omar Borkan Al Gala koji je nedavno deportiran iz Saudijske Arabije jer je prezgodan. 25-godišnji ljepotan jedan je od trojce muškaraca otjeranih s Jenadrivah Heritage & Culture festivala u Riyadh-u.

Religijska policija ušla je na festival koji se održavao u saudijskoj prijestolnici i deportirala bezobrazno zgodne momke u Abu Dabi kako djevojke iz Riyada ne bi došle u napast.Omar Borkan Al Gala, porijeklom iz Ujedinjenih arapskih Emirata, dobro je upoznat sa strogim pravilima njegovih rigoroznijih susjeda.

Saudijska Arabija ima duboko religiozne i konzervativne zakone po kojima žene nemaju ista prava kao muškarci i zabranjeno im je komunicirati muškarcima s kojima nisu u bližem srodstvu.

Većina žena nakon udaje mora ostati kod kuće, a odlaze van samo uz pratnju supruga.Prašina se nije slegla oko Omara ni dugo nakon što je napustio saudijsko tlo. Na Facebooku je prikupio još više obožavateljica koje je oborio s nogu svojom status-poezijom i seksi fotografijama.

Stihovima poput ‘Ljepota žene mora se vidjeti u njezinim očima jer je to ulaz u njezino srce, mjesto gdje se nalazi ljubav.’ ili ‘Sinoć sam pogledao u zvijezde i svaku spojio s razlogom zašto te volim. Sve je išlo kako treba dok mi nije ponestalo zvijezda.’, osvojio je srca žena diljem svijeta koje su mu odgovarale komentarima poput ‘Mogu te deportirati ravno u Kaliforniju.’Pomama za Omarom završila je ukidanjem njegova Facebook profila. Vjerojatno su strahovali da mu žene ne bi mogle odoljeti ni na daljinu.

No zavodljivi pjesnik javio se svojim obožavateljicama s drugog profila, objašnjavajući cijelu situaciju, te se vratio još jači na svim društvenim mrežama.O deportaciji i svojoj ekspresnoj popularnosti pričao je i za lokalnu filipinsku televiziju GMA Channel 7.

Prilog je brzo objavljen na YouTube-u, a Omarove obožavateljice poludjele su za njegovim glasom.Da nam je samo znati gdje su ona druga dva zgodna deportirana muškarca kako bi Omaru, koji je još uvijek single, olakšali navalu žena zavedenih arapskim seksepilom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Lifestyle

Želite izbjeći zimu? Zašto ne uputiti se negdje u toplije krajeve...

Događanja

U Ekvadoru abortus dopušten samo ako ste ‘idiot’

Zdravlje

Žene u Saudijskoj Arabiji bore se za pravo vožnje

Budi fit

Osvojite dva početna ciklusa vježbanja na šipci

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.