Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Di Caprio kolekcija za žene i muškarce

Osvoji Varteksov poklon paket za sebe i njega.

U svakoj prilici otkrivamo kako nam odabrana odjeća može pomoći da dobro odigramo svoju ulogu. Odjeća koja nosi pozitivne poruke pomaže okrenuti dan u pravom smjeru – to je upravo priča kolekcije za muškarce i žene – Di Caprio M&W sezone jesen/zima 2010/2011.

"Što možeš sanjati to možeš i učiniti", "Svaki čovjek ima pravo na sreću", "Izađimo i nekog usrećimo" – lijepe su poruke koje ćete naći u svom komadu odjeće.

Među sastavne dijelove kulture života svrstavamo kulturu ponašanja, življenja, govora, hranjenja, pića, kulturu umjetnosti i kulturu odijevanja. Standardi našeg izgleda u određenom trenutku izraz su naše socijalizacije. Jedna od namjera odijevanja je dostojnost i prikladnost. Promjene elitne kulture u masovnu obuhvaćaju i kulturu odijevanja. Van toga i dalje ostaju važna pravila za formalna druženja,susrete i događaje.Svojim izgledom odražavamo odnos prema sebi i ljudima s kojima komuniciramo. Neutralno odijevanje ne postoji. Sve što odjenemo ima svoju poruku, a osnova za prikladno odijevanje prije svega su ukus i prava mjera.

U nadolazećim danima koji će odisati blagdanskim ozračjem, biti će i više prilika koje će vas staviti pred dilemu – što odjenuti?

Žene najuspješnije rješavaju večernje poslovne ali i svečane obveze s malom crnom haljinom kojoj možemo u svakoj prilici s promišljenim, ali umjerenim dodacima dati novi izgled. Kada su u pitanju protokolarne obveze potrebno je pripaziti kod odabira duge haljine da bude primjerenog dekoltea i da ramena budu pokrivena. U muškom odijevanju za večernje je obveze prikladno tamno odijelo s bijelom košuljom i primjerenom kravatom. Odijelo može biti iz mat ili sjajne tkanine, inovativnijih krojeva s naglašenim detaljima.Kako bismo vam olakšali odabir i odluku Varteks je u modnoj liniji Di Caprio M&W pripremio upravo modele koji su vam potrebni.

Izgled možete upotpuniti modnim dodacima kao što su šal, marama, rukavice, torbe, ili pak remen, kravata, čarape, ako je u pitanju vaš muškarac. Modeli za osobite prilike modne marke Di Caprio M&W nalaze se u prodajnim objektima Varteks & više, City Centrima Varteks, Di Caprio shop-ovima, robnim kućama te ostalim odabranim prodajnim mjestima Varteksa.

OSVOJI DI CAPRIO POKLON PAKET

Varteks i She.hr poklanjaju vam poklon paket za nju i njega – šal i kravatu iz kolekcije za muškarce i žene Di Caprio M&W  jesen/zima 2010/2011.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovaj prekrasan paket modnih detalja, pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom poruke DI CAPRIO te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela i ovi modni detalji  možda postanu vaši!

Nabrojite bar 2 modna dodatka iz modne linije Di Caprio M&W sezone jesen/zima 2010/2011.

Vaše prijave primamo do 6. prosinca, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr


Drage naše,
dobitnice poklon paketa za nju i njega Di Caprio je Diana Čupić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Kolekcija pod nazivom „French chic meets Adriatic“, osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine.

S modne piste

Replay trgovinama zavladala je nova energija: stigla je najnovija kolekcija jesen-zima!

Advertisement