Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

DIA – boja za kosu kao modni dodatak

Nova generacija L'Oréal Professionnel ton na ton boja.

Recite doviđenja beživotnoj kosi, prvim sijedima i pramenovima kakve imaju svi drugi: nemojte više gubiti vrijeme, odmah se naručite kod svog L'Oréal Professionnel frizera. Nova generacija L'Oréal Professionnel ton na ton boja vašoj kosi pruža sjaj bez imalo muke.

Ton na ton usluge za svaku ženu uključuju: Mimetic Cover – za diskretno prekrivanje sijedih bez mijenjanja prirodne boje kose, Photo Gloss – pruža dugotrajan profesionalan sjaj prirodnoj boji kose i Patine Platine – personalizacija i naglašavanje pramenova. Osim ovih usluga vaš frizer nudi širok zbor ton na ton usluga – suptilni tonovi, promjena refleksa, povratak prirodnoj boji kose i osvježavanje boje.Velik broj žena nije zadovoljno svojom bojom kose, ali boji se drastičnih promjena. S novom DIA bojom za kosu više nema oklijevanja. Bez ikakvih obaveza i ograničenja vaša boja postat će pravi modni dodatak.

Posebno dizajnirane nijanse koje naglašavaju prirodnu boju kose, multi refleksna ton na ton boja za prekrivanje prvih sijedih i bez amonijaka, ova boja poštuje kosu i dodaje joj izniman sjaj, diskretno se ispire, a ekspresni tretman traje samo 20 minuta.Kako bi zadovoljio i najzahtjevnije žene i frizere, L’Oréal Professionnel razvio je dva rješenja. Dualnu tehnologiju koja iz korijena mijenja ton na ton uslugu bojenja.

Dia Richesse

Savršena je usluga bojenja za prirodnu kosu koja kosi pruža dodatni sjaj i prekriva prvu sijedu kosu.Dia Richesse omogućava posvjetljivanje do jednog tona i prekrivanje do 70% sijede kose.

Dia Light

Sa svojom acid formulom bez amonijaka Dia Light savršena je boja za žene čija je kosa uslijed raznih tretmana bojenja postala senzibilizirana, za žene koje su isprobale trajnu ondulaciju i trajno ravnanje kose.Vaš frizer je vaš partner u boji kose i jedino on zna kako poboljšati boju vaše kose. Svojom ekspertizom pronaći će jedinstven učinak koji je napravljen samo za vas. Za efekt koji je 100% ja, 100% bolja!

Svi proizvodi DIA dostupni su ekskluzivno u vodećim frizerskim salonima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Beauty report

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov.

Beauty report

Jednako muči i muškarce i žene, a normalno je da svi dnevno gubimo između 50 i 100 dlaka s glave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.