Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Diane Kruger u obitelji L’Oreal

Glumica iz filma Pijanist i Troja nova je glasnogovornica L’Oréala Paris.

L’Oréal Paris sa zadovoljstvom predstavlja glumicu Diane Kruger kao novu internacionalnu glasnogovornicu L'Oreala Paris.

Diana je porijeklom iz Njemačke. Svoju karijeru počela je kao plesačica i bila je sigurna da će tako i ostati. No, put ju je vodio i u manekenske vode. Sa 16 godina preselila se u Pariz gdje je studirala glumu. Njena prva vidljivija uloga bila je u filmu The Piano Player u kojem je glumila zajedno sa Dennisom Hopperom i Christopherom Lambertom 2002. godine. Međunarodnu slavu donijela joj je Troya Wolfganga Petersena u kojoj je glumila sa Brad Pittom. Od tada je imala nekoliko važnih uloga u različitim filmovima kao što Wicker Park i National Treasure.

U svojoj karijeri imala je puno nominacija i primila puno nagrada. U 2003. godini bila je nominirana između ostalog za nagradu César za ulogu u francuskom filmu Mon Idole a 2006. godine za Oskara za ulogu u filmu Joyeux Noël. Dobila je i čast biti »Master of Ceremonies« na Canneskom filmskom festivalu 2007. godine.

Nakon uloga u filmovima L’Age des Tenebres, The Hunting Party i National Treasure Book of Secrets pojavila se u iznimno uspješnom francuskom filmu Pour Elle.
Ove godine odlično je odglumila ulogu filmske glumice i tajnog agenta u Quentin Tarantinovem filmu Inglorious Basterds, koji je dobio nagradu na zadnjem filmskom festivalu u Cannes-u, a sada se već priprema za triler Unknown White Male, gdje će glumiti zajedno sa Liamom Neeson.

Diane Kruger tako se pridružuje obitelji L’Oréal Paris u kojoj su već dobro poznate Kerry Washington, Aishwarya Rai, Gong Li, Penélope Cruz, Evangeline Lilly, Jane Fonda i Beyoncé Knowles, kao i Freida Pinto.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Ljepota

Ulje gospine trave možete koristiti svaki dan, a jedna bočica vam može trajati po godinu dana i više.

Beauty report

Slaveći 135 godina podržavanja žena i ljepote, Avon nastavlja svoje obećanje da će pomoći ženama otkriti svoju snagu i promijeniti svoj život na bolje.

Savjeti i preporuke

Smilje u svom sastavu sadrži ljekovite italodione, regenerirajuće neterpenske di-ketone, monoterpenske alkohole, monoterpene, estere, eterična ulja, gorke tvari, bioflavonoid i arzanol.

Beauty report

Poput proizvoda za ljetni pogled ispod obrva, nečega što štiti i naglašava usne, savršenog bronzera da naglasite svoju ljetnu preplanulost.  

Advertisement