Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
diesel
diesel

Moda

Diesel i Samsung osmislili “pametni sat”

Pametni sat i cool modni detalj u jednom

Tvrtka Samsung Electronics i modni brend Diesel predstavit će jedinstveni pametni sat Samsung Gear S na modnom događanju Diesel Black Gold. Suradnja između Samsunga i modnog događanja Diesel Black Gold utjelovljuje spoj inovativne, modno osviještene tehnologije i moderne te unikatne modne ekosfere.

Pametni sat Samsung Gear S dolazi s elegantnim zakrivljenim Super AMOLED zaslonom i prilagodljivim remenom koji savršeno pristaje zapešću korisnika. Zahvaljujući 3G povezivosti, omogućava korisnicima slobodu u pokretu, a 5,7-inčni Super AMOLED zaslon mobilnog telefona Galaxy Note 4 pruža užitak gledanja slika u mobilnoj rezoluciji.

Kreativni direktor modnog događanja Diesel Black Gold, Andreas Melbostad, dizajnirao je modne dodatke za sat, koji će imati svoju premijeru u sklopu Dieselovog predstavljanja kolekcije za proljeće/ljeto 2015. Dizajnerskom timu modnog događanja za predložak je poslužila inovativna tehnologija pametnog sata Samsung Gear S, na temelju koje je kreirana kolekcija unikatnih dijelova različitih oblika, boja i detalja koji odražavaju kultni stav modernog branda Diesel. Elementi koji će biti dio kolekcije proljeće/ljeto 2015. inspirirani su rock zvijezdama Novog vala i korišteni kako bi naglasili oštar stav koji ovaj uređaj ima kroz prepoznatljive metalne detalje i dizajn kože.

Samsung i Diesel surađivat će i na stvaranju video snimke s modnog događanja Diesel Black Gold koji će se prikazivati na uređaju Samsung Gear VR.

diesel

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Zavirili smo u novu kolekciju Galko modnih dodataka.

Putovanja

Kada je riječ o putovanju, žene 21. stoljeća odbacuju pravila i odlučuju se na samostalno putovanje, što potvrđuje i 4.6 milijuna #solotravel postova na...

Moj dom

Samsung je u posebno izrađenoj Samsung Cookhouse kuhinji predstavio inovativne ugradbene uređaje nove generacije.

Trendovi

Vojnički stil u kombinaciji sa sportskom elegancijom naglašava klasičnu estetiku Diesel satova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.